2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 186 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فوت شد اخع جیگرم براش کبابه کلی ارزو داشت بهشون نرسید و پرپرشد😭کارتونی ک یکسال منتظرش بود چندم ...

ما میتونیم فکر کنیم فقط نمیتونیم اثبات کنیم.

امیدوارم که هرجایی هست خوب باشه 

خوندم ناراحت نباش دیونه میشی 

خدا به خانوادشم صبر بده چقدر سخته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خدا رحتمش کنه.ولی اونم مثل اینهمه جوونی که فوت میکنن چه فرقی داره

خب سوال من اینه ک 

ارزوهایی ک تو این دنیا نرسیده بهشون اون دنیا چی،میشه؟

عجیب دلم واسش سوخت😭

اینقدررر منتظر اکران کارتون اژدهاسواران بود وقتی مرد و دیگ نیست

خب اون دنیا تکلیف این ارزوهای نرسیده چی میشه؟)میدونی؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
آره میتونه ببینه

چجوری؟همون دنیا به خواسته هاش میرسه یا مثلا میفرستن روحش همینجا همراه ماتماشا کنه؟

گناااه

جسم اونجا معنی نداره فقط روح

خب روح وقتی جوون ناکام بوده اونجا غیراز خوشی و...دیگه چیکار میکنه؟

اخه کلی ارزوها داشت اینجا بهشون نرسیده  پس تکلیف ارزوهای نرسیده اش چی میشه.؟

خب سوالمه دارم روانی میشم😭این بچه باهمه فرق داشتدوهفته اس اشکم بند نمیاد برای ارزوهای برباد رفته اش ...

ببین عزیزم کسی که این کار رو انتخاب میکنه عواقبش رو هم میدونه . توی شهر ما هم یه آقا پسری بود مثل ایشون تصادف کرد یعنی بگم کل شهر ما رفته بودن مراسمش باورت میشه؟ حتی بی بی سی ازش یه مستند درست کرد . 

من واقعا نمیتونم هیچ کلمه ای بهت بگم بهش فکر میکنم وحشتناکه اما این اتفاق برای هزاران جوون دیگه هم میوفته 

چه کلمه ای میتونم بگم که به دربخوره؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دلم سوخت براش:))))

جیگرم اتیشههه واسشششش😭💔

همش میگن اون دنیا برزخ بری باید روحتو ارتقا بدی فقط بری مرحله بالا تر بخدا اینا واسه بچه۲۲ساله زودههه 

پس ارزوهای این دنیاش چی؟😭💔

خب سوال من اینه ک ارزوهایی ک تو این دنیا نرسیده بهشون اون دنیا چی،میشه؟عجیب دلم واسش سوخت😭اینقدررر ...

عزیزم😢اصل زندگی اون دنیاست این دنیا فقط وسیله امتحان ماست.انشالله اگه بهشت بره به هرچی بخواد میرسه🥲

خب روح وقتی جوون ناکام بوده اونجا غیراز خوشی و...دیگه چیکار میکنه؟اخه کلی ارزوها داشت اینجا بهشون نر ...

تقدیر و سرنوشت رو خدا رو پیشونیش نوشت لابد وقت مرگش رسیده بود عزیزم 

خیلی چیزها هست ک ما ادم ها نمی دونیم فقط خدا عالمه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ببین عزیزم کسی که این کار رو انتخاب میکنه عواقبش رو هم میدونه . توی شهر ما هم یه آقا پسری بود مثل ای ...

اره عزیز میدونم 

خودشم چندتاریلز گذاشته بود از عاقبت موتورو تصادفه میگف کاپیتان باکشتیش غرق میشه،و...

ولی میدونی حیفش بود هرچی بگم کم گفتم 

دوهفته اخری انگاری میدونست میمیره!همش ازمرگ میگف

واینکه فقط وفقط دلم واسه این،میسوزه ک جوون بود و به ارزوهاش نرسید و مرد وچقدرررم پسر موفقی بود حیفه بره زیرخاک💔