2777
2789
عنوان

یعنی الان بی دندون تو برزخ چیکار میکنه کسی میدونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 186 پست
هییی هر وقت میدیمش یاد بی دندون می‌افتادم....

الانم کارتونش بیاد من چجوری ببینمش😭💔

منی ک حتی این کارتونو ندیدم ولی به یادش میشینم میبینم کاش خودشم بیاد تماشا کنه گناه داشت دلم براش کبابههههه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الانم کارتونش بیاد من چجوری ببینمش😭💔منی ک حتی این کارتونو ندیدم ولی به یادش میشینم میبینم کاش خودش ...

چه بگم والا کاری از دست ما برنمیاد ...

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بگم والا کاری از دست ما برنمیاد ...

دقیقا💔

فقط دلم واسه ارزوهای ناکامش میسوزه💔

خدا رحمتش کنه 🥲مرگ ویدا هم خیلیارو ناراحت کرد تو اینستا هم گاها پست میزارن ازش میبینم میگم کاش پیما ...

نمیشناسمشون

چیشدن مگه؟

حال روحیش چجور بود قبل مرگ ؟ اواخر استوریاش نمی‌دیدم

خوب نبود ریلزاشو ببین

افسرده شده بود

شکست عشقی خورده بود

اون دنیا این چیزا پوچن فقط اعمالت چه خوبی کردی و چه بدی

اخ رسما جوون ناکام شد بیشتر دلم میسوزه ک😭💔

کاش ده سال دیگ میرفت حداقل به ارزوهای کوچیکش میرسید

خدایا دلم براش کبابه

اسی فکر نکن عذاب میکشی دیگه اون بیچاره رفته

مغزم داره میترکه 

فقط وفقط به خاطر نرسیدن به خواسته هاش

کاش حداقل پیج نمیزد همین چند ماه پیش پیج زد چقدر تلاش کرد چقدر میگف حمایتم کنید برسم ۱۰۰کا

مرد وندید رسید۱۰۰کا😭💔الانم نیست شده۳۱۳کا فالور

الهی بمیرم

وای بدتر شد ک کاش چندتادیگم داشت بخداخیلی سخته تک فرزندی

دقیقا همچین پسر موفقی داشته باشی سروان نیروی هوایی باشه

پرپر بشه 

💔😭عذاب الهیه

خداب مادرش صبر زینبی عطاکنه بحق علی

فکرنکنم🫠💔پیرشد دیگ رفت مادرش صدای مادرشو گوش دادم قلبم شکست

[QUOTE=364733203]عزیزم😢اصل زندگی اون دنیاست این دنیا فقط وسیله امتحان ماست.انشالله اگه بهشت بره به ...

عزیزم با احترام من به همچین چیزایی اعتقاد ندارم من فقط به گفته های قرآن درباره آخرت اعتقاد دارم که میگه آیندمون توی آخرت توسط اعمال این دنیامون رقم میخوره