2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو منو نمیشناسی خوشم نمیاد از این حرفت انرژی منفی نده زیادم محلش نزار بزار اون هم بیاد جلو

اخرش نوشت ناراحت نشیا خواهش میکنم

دو ساعت بعد سین زدم ری اکت دادم فقط

بعدش پیام داد داری درس میخونی منم جواب ندادم پیامشو پاک کرد

درسته نمیشناسه فقط طعنه و کنایه و انرژی منفی و قضاوت

نه وقتی یه نفر بهم بی احترامی میکنه سکوت میکنم میریزم تو خودمکاش میتونستم فحش بدم یا جیغ بزنم یا...

طوری نیس

یجا اونقدربهت ظلم میشه ک دیگه اون دختر کوچولوی مظلوم میمیره

منم همین بودم ولی درست شد

بالاخره یجا یکی ی جوری میزاره تو کاست ک دیگه هرگز نتونی هیجا سکوت کنی

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
یه دوست معمولی

میخواد این حس رو بهت تلقین کنه اگه دوباره گفت بگو  این که بی ادب نیستم دلیل مظلومیتم نیست به وقتش میتونم گلیم خودمو از اب بکشم

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

اخرش نوشت ناراحت نشیا خواهش میکنمدو ساعت بعد سین زدم ری اکت دادم فقطبعدش پیام داد داری درس میخونی من ...

مردا با سکوت چیزی نمیفهمن واضح بهش بگو چیزی ک احساس کردی ناراحتم میکنه رو ب زبونت نیار ک بعدا عذر خاهی کنی از چشمم میفتی

تا دلت بخواد گذاشتن ولی من هنوزم یه مهربون احمقم

فکر میکنی گذاشتن

یجا بدجور میزارن ک تا مدتا ب خودت نیای

منم همین بودم

خانواده دوست رفیق همه جا گذاشتن تو کاسم جواب ندادم بازم میبخشیدم بازم مهربون بودم بازم یادم میرف

یجا رفتم سرکار،تهمت ناحق بهم بستن،زیرابمو زدن،از کارم انداختنم،همه باهم علیه من یکی شدن و من بازم همون احمق مهربون بودن و بازم بااینکه خق بامن بود سکوت کردم میدونی چیشد

تو خونه تو خلوت خودم بارها خودمو سرزنش کردم صب تا شب ،شب تا صب گریه کردم

بدترازهمه وقتی میخواسم ازخودم دفاع کنم گریم کیگرف نمیتونستم حرف بزنم

اون ماجرا اونقد سنگین بود برام من اونقدر مورد ظلم واقع شدم و اونقد خودمو مقصر دونستم ک تو محل کار بعدیم انگار ی خشم فروخورده داشتم

دقیقا مشکلاتی برام پیش اومد و من چنان واکنش میدادم ک بعضی وقتا برام سوال بود و ازخودم میترسیدم

میگفتم من چم شده

وقتی فکرمیکنم ادم تا تحت تاثیر ادمای خیلی عوضی قرارنگیره تغییر نمیکنه

من تحت تاثیر ادمای عوضی دیگه اون ادم ساده مهربون نبودم الان هرکسی جرعت نمیکنه کاری ب من داشته باشه چون میدونه یکی بزاره تو کاسم سه تا میزارم تو کاسش

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸