2777
2789

من داداشم دیشب بله برونش بود همگی به اتفاق خانواده رفتبم بله برون داداشم زنداداشم واسه خریدعقدش خودش باداداشم رفتن خرید خواهرم  ومن به زنداداشم گفتیم که خودش به اتفاق داداشم برن خرید کنن ما تزیین کنیم وقتی که بله برونشونه ببریم که همینطورهم شد رفتن خرید من وخواهرمم تزیین شده وکادوکرده بردیم خونشون الان نزدیک یلداست زنداداشم زنگ زده به خواهرم که برای خرید یلدام توهم حتما بیا ما دوتا خواهریم خواهرم ازمن بزرگتره ومن وزنداداشم تقریبا همسنیم وبا خواهرم رفتن خرید حتی اگه می گفت هم من نمیرفتم ته دلم ناراحت شدم گفتم زنداداشم با به پیامی یازنگی میتونست به منم تعارف بزنه که توهم بیا اینم بگم هیچ کدورت ویاخصومتی   بینمون نبوده ونیست درسته این چیزا دیگه ازمدرفته ولی  حرفم احترامه همش برای اومدن زنداداشم ذوق داشتم ازاینکه یکی تقریبا همسن خودم میاد توجمع خانوادمون ومیتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم خواهشا گاردنگیرین من ادمی نیستم که به روش بیارم یا وقتی دیدمش دعوا وناراحتی پیش بیارم چون معتقدم اگربرادرم برام عزیزه پس زنشم باید احترام کنم همون طورکه گوش عزیزه گوشواره هم عزیزه فقط دلخورشدم وهمش فکرم مشغوله که واقعا یه تعارف میزد چی میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتر چیه دنبال ملت رفتن برا خریداشون تو این سرما و الودگی

عزیزم من بحثم احترامه خداشاهده بیشترازخواهرم ذوق داشتم وتوخیلی جاها برای داداش وزنداداشم ذوق داشتم نمیدونم چرا اینجوری کرد واقعا

واقعتیش نه عزیز نمیشه همه رو برد اولویت با خواهر شما بوده

خواهرشوهر خواهرشوهره دیگه چه فرقی داره مگه اولویت بندی میکنن حالا منم خیلی جاها بیام زنداداش بزرگمو اولویت قراربدم بگم این عروس کوچیکست قطعا ناراحت میشه ولی خب هیچ وقت اینکارو نمیکنم

خواهرشوهر خواهرشوهره دیگه چه فرقی داره مگه اولویت بندی میکنن حالا منم خیلی جاها بیام زنداداش بزرگمو ...

بله عزیزم بعضی جاها بله 

خریدا الان رسمش رفته آدما رو ریسه کنن با خودشون ببرن ایشون به نشونه احترام به خواهر بزرگ شما تعارف کرده واقعا اینقدر موضوع مهم نیست اگه مهمونی هدیه ای چیزی بود حرف شما درست بود

عزیزم من بحثم احترامه خداشاهده بیشترازخواهرم ذوق داشتم وتوخیلی جاها برای داداش وزنداداشم ذوق داشتم ن ...

حالا من داداشم داشتن میرفتن بازار طلا بخرن 

خودش که هیچی به من نگفت 

خواهرزنش تعارف زد 

بعد گفت کسی نبوده از طرف من بیات

من هیچی نگفتم

گذشت 

شد عروسی 

من عروسی فقط دختر یکی از فامیلامون گفتم

خواهر برادر دیگه م همه کل فامیل همسر و دوستاشون 

بعد موقعی که میخواس کارت بنویسه 

پرسید فلانی رو دعوت کنم 

خواهربزرگم گفت نیازی نیس