2777
2789
عنوان

علت نچرخیدن لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 92 پست
تسمی دردسر داره مثل در امد هی باید پشت ماشینو باز کنی جا بزنی صدا داره ولی گیر بگسی خیلی بهترهیک سوا ...

آهاااا.... اره خوبه راضیم داره دیگ مغازه و لباس فروشی و فلان اوکیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید من در مورد لباسشویی دارم می پرسم

شما میگید پیام گیج کردید منو.... نمیدونم گفتن دریچه رو باز کن باز حردم کلی اب داشت اومد بیرون حالا فردا دوباره بزنم ب برق ببینم مشکل از اون بوده یا نه

شما میگید پیام گیج کردید منو.... نمیدونم گفتن دریچه رو باز کن باز حردم کلی اب داشت اومد بیرون حالا ف ...

نباید درش رو باز می کردید وقتی دستگاه از کار بیفته معمولا روی صفحه نمایش یه پیام خطا میاد که مشخص می کنه ایراد دستگاه از کجاست

کاربر آقا 
آهاااا.... اره خوبه راضیم داره دیگ مغازه و لباس فروشی و فلان اوکیه

اها چون منم ماستجر هستم چندتا خونه آپارتمانی دیدم بینالود خیلی قیمت مناسب بودن گفته بود ۳۰میلیون رهن ماهی ۳میلیون اجاره شوهرم گفت نه امکاناتش کنه برای کارش دور میشه حاضر شد مشهد بگیره ۵۰میلیون رهن ماهی ۵میلیون اجاره

اها چون منم ماستجر هستم چندتا خونه آپارتمانی دیدم بینالود خیلی قیمت مناسب بودن گفته بود ۳۰میلیون رهن ...

مگ دنبال چ امکاناتی هست شوهرت؟ والا چیزایی که لازم داریم هست دیگ.. ماهم 35 پیش ماهی 3 تومن میدیم 

اگه آب توی دستگاه رفته روشن نکنید با نمایندگی تماس بگیرید و دستگاه رو از برق بکشید

اب تو دستگاه نرفته ی دریچه داره ک ابای اضافی رو خالی میکنه من اونو باز کردم تخلیه شد اباش 

مگ دنبال چ امکاناتی هست شوهرت؟ والا چیزایی که لازم داریم هست دیگ.. ماهم 35 پیش ماهی 3 تومن میدیم

مکز خرید بیمارستان لوازم خونه جاهای تفریحی شهر بازی از اینجور چیزا میگه چون از اول به دنیا امده توی شهر بزرگ شهر کوچیک سخته

مکز خرید بیمارستان لوازم خونه جاهای تفریحی شهر بازی از اینجور چیزا میگه چون از اول به دنیا امده توی ...

درمانگاه. داروخونه.. مغازه برای وسایل خونه داره ولی مثه سینما و شهر بازی، فقط، نداره.. من خودم روستا بدنیاا اومدم