2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت حمالی میکنی

93 بازدید | 6 پست

من خیلی وقته دلم میخواد برم سرکار ، پول تو جیبی ماهیانم خیلی کمه ، خب من توقعی از بابام ندارم بالاخره بقیه خواهرام هم هستن ، اما هر وقت خواستم برم سر یه کاری یه سنگی جلو پام میندازه ، با میگه راهش دوره یا حمال بقیه میشی و شأن خودتو میاری پایین 

خب چیکار کنم ، من حتی با دوستام یه کافه رو نمیرم به خاطر هزینش ، یه باشگاه رو نمیرم ، حتی میخواستم دماغمم با پول خودم عمل کنم اگه سرکار میرفتم حداقل دستم تو جیب خودم بود ، نه میزارن برم سرکار نه پول میدن ، بگید چیکار کنم ، کسی هست مثل من توی زندان باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابای منم همین بود

خداروشکر راحت شدم الانم مغازه زدم از روز اول تا الان سنگ انداخته جلو پام ولی من گوش نمیدم

شماهم یه مدت دلسوزی نکن و خرج بتراش تا بفهمه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

ای بابا همین پدرو مادر ها بال و پر مارو می‌چینند بعد انتظار پرواز دارن ....من و ک زود شوهر دادن به اونجا نرسید ولی خب دختر دایی هام و میبینم ک دایی هام همین حرف و می‌زنند و نمیزارن برن سرکار فک کن دختراش ۳۰ ساله شدن و همش تو خونه کسی هم نیست حتی بیاد خواستگاریشون