2777
2789

این بلاگره نبات بنظرم خیلی خوشگله

خواهرمم خیییلی زیباست

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من رعنا آزادی ورواسه همسرم یه دختری که کلاس زبان میرفتند

امضات ...؟

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

دخترداییم موهای لخت زیتونی چشمای عسلی پوست سفید اجداد زنداییم روس بودن شبیه اوناس دخترش منم که نقاشی ...

وای خدا خیرت بده چقد خندیدم 🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤧

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

چ بور باشی چ پوست سیاه اون چیزی ک تو دلشون گیر کنه میخان فرقی نداره چه کمبودی داشته باشه طرف

دقیقاااا

من آدمای چشم و ابرو خرمایی رو دوست داشتم 

چقوقت از چشم و ابرو مشکی خوشم نیومده و نمیاد 

به خصوص برای دخترا ...

همیشه خرمایی و عسلی و بور به چشمم زیبا تر اومده

(خودمم بورم)

ولی چندین ماه پیش یکی از حق ترین چهره های دنیا رو دیدم ...

یه پسر گندم پوست با صورت تقریبا گرد

چشمای درشت و براق و گرد 

با چشم و ابرو های مشکی 

موهای تقریبا لخت با یکم ته ریش 

قد ۱۹۰ 

استیل بدنیش لاغر و کشیده ولی ورزیده 

وقتی لباس کارش (پ.ل.ی.س) رو میپوشید خیلی حق تر میشد ...

چون محل کارم یکی از اماکن پر تردد و عمومیِ اصولا همه ی کار کنان اینجا ، مردم بومی اون منطقه رو میشناسن ...

زیبایی این آدم به حدی بود که اگر یک روز سر کار نمیومد همه ی دخترا دلتنگش میشدن ، یا وقتی میدیدنش بهش دست تکون میدادن ...

هیچی دیگه خودش ترجیح داد که من صاحابش باشم 😂😌

هر روز صبح سرکار جوری سلام علیک میکنیم که انگاری فقط همکاریم 😜

رفته بودیم مسافرت خواهرم صدام زد این چیهههه فرشته است یا آدم برگرد نگاه کن منم با بی‌حوصلگی یه لحظه برگشتم نگاه کنم دست از سرم برداره که هوش از سرم رفت یه پسر بود به حدی زیبا بود که ابدا نمیشد دست کم برای یک دقیقه خیره اون همه زیبایی و‌جمال نشی ...ولی از اونجایی که داشت با یه خانوم عکس میگرفتن ما هم خودمون کنترل کردیم و دیگه نگاه نکردیم فقط از خالم خاستن ازشون عکس بگیره که من خیلی دلم میخواست جای اون بودم بیشتر نگاهش میکردم 

این قیافه واسه همیشه تو ذهنم حک شد شاید ده سال بیشتره که گذشته ولی هنوز به زیبایی اون پسر نه تو تلویزیون نه اطرافیان نه هیچ کجای دنیا کسی رو ندیدم

فقط من شبیه کاریکاتورم؟؟بقیه همه گوگولی و مینیاتورین تو سایت😂😂😂😂

والاا🫢🤣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰