2777
2789
عنوان

سرمو با تیغ زدم

203 بازدید | 18 پست

خیلی میریخت احساس می کردم الانه کچل شم پارسال هم دکتر رفتم نتیجه نداد 

تازه موخوره هم داشتم رسیده بود تقریبا به کف سرم 

به هر حال مو رشد می کنه ولی واقعا اگه مو بریزه پدرت درمیاد پرپشتش کنی 

یه همچین شرایطی پیش نمیاد دیگه به خاطر همین می خوام بپرسم کسی تجربه ای چیزی داره که ریشه مو هام قوی تر شه 

من مو هام فره چجوری می تونم صافشون کنم دیگه نمی‌خوام از اتو استفاده کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی نفهمی دلیل ریزشت چیه هر درمانی بی فایدس ببین اینو ادمی میگه که بیش از ده ساله با موهاش درگیره و هر دکترس بگی رفته هر کاری تو فکر کنی برای موهام کردم یعنی میتونم چند تا کتاب بنویسم از داستان موهام الان دارم میرم درمان اسکالپ خداشاهده ماهی ۲ میلیون میدم ببینم نتیجه ای میده وسط سرم خالی شده البته الان خداروشکر ریزش ندارم من همه ویتامینای مربوط به مو رو بردم بالا شوینده های سرمو اصلاح کردم هر روز پودر جوانه گندم و سبوس برنج قهوه ای و جوانه ماش میخورم اصلاح مزاج کردم پیش طب سنتی سرم رو دوبار حجامت کردم کل سرم رو تیغ زدن فقط خدا میدونه چه دردی کشیدم سر این حجامته خلاصه ازمایش بده چکاب کلی هورمون هات رو چک کن سونو بده رحم و تخمدانات رو بررسی کن تیروئیدت رو چک کن حتما . موهات اگه خیلی چرب باشه ریزش میده باید چربی سرکنترل بشه که پیش همینا که درمان اسکالپ انجام میدن میتونی بری کمکت میکنن ممکنه انگل یا قارچ باعث ریزش بشه مال من از خشکی زیاد ریخته 

یه نصیحت خواهرانه دیگه بهت بکنم فقط اشتباه منو تکرار نکنی من برداشتم هر چی گفتن خوبه زدم به این کله بدبختم از انواع جوشانده ها که شامل رزماری و بومادران نعنافلفلی و مریم گلی و دم اسب و ..... هر دفعه یکیش رو یا مخلوط دوسه تاشون . حناو بابونه و تخم مرغ که البته این بد نبود . پیاز قرمز میذاشتم یه دوره یه دوره هم میخک و رزماری جوشاندش رو میذاشتم اینا باعث شد پوست سرم خشک تر بشه و بره رو به اگزما فکر میکردم اینا ممکنه کمک کنه برای رشد موهام ولی خو هر چیزی مناسب هر کسی نیست باید ببینی که طبع سرت چیه گرمه یا سرد خشکه یا تر کلی داستان داره من کلی روغن درمانی هم انجام دادم پی ار پی هم کردم سرم رو 

یه نصیحت خواهرانه دیگه بهت بکنم فقط اشتباه منو تکرار نکنی من برداشتم هر چی گفتن خوبه زدم به این کله ...

وای پیاز پوست سرو خشک میکنه؟؟؟؟ من پوست سرم چرب شده هرکار میکنم درست نمیشه   پیاز بزارم خوب میشه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹