2777
2789
عنوان

لعنت ب همسایه بیشرف و بی همه چیز

338 بازدید | 39 پست

خدا نصیب نکنه ی همسایه دارم واحد پایینیمونه خدا ازشون نگذره باید برج4 تخلیه میکردن ک با قلدری نشستن صاحبخونش ازشون شکایت کرده این چند ماهه درگیره و فعلا جایی دستش بند نشده وای مثل زلزلن وحشی و بی آبرو شبا تا2و3 صدا جیغشون میاد 5 تا بچه داره مث سگ هارن عین گراز می‌مونن خدا لعنت کنه آدم بی ملاحظه رو هرچیم تذکر میدیم فایده نداره ی لحظس نمیدونم چکار کنیم از دستشون آرامش آزمون گرفتن منم دوتا بچه دارم بیچاره ها نمیزارم جم بخورن کنترل میکنم ک بقیه اذیت نشن تازه اونا بچه هاشم بزرگن وای الهی ب زمین گرم بخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه صاحب خونش قرارداد نداره؟

قرارداد داشته باشه که دستور تخلیه رو تو یه هفته میدن :/

چرا انقدر طول کشیده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نمیدونم چرا با لفظ گراز خندم 😂گرفت ولی خدا صبرت بده همسسایه بد از خانواده بد بدتره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خدا همسایه بد رو لعنت کنه.ماهم طبقه بالاییمون حیوونن دیشب ساعت ۱۲صدای آهنگو برده بالا فک نمیکنه مردم این ساعت میخوابن رفتیم اعتراض میگه چهار دیواری اختیاری😐تولد بچمه پس دیشب تولد کی بود عوضی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

همین الان که داری میگی صدای یورتمه رفتن پایینیه میاد

عررررررر و عررررررررر

دیشب به خدا ساعت یازده و پنجاه دقیقه یهووووو گرومپپپپپ

پریدم از خواب بلند شدم چنتا کوبیدم زمین با پام خفه شد

ماهم همسایه وحشی داریم اون روز تو حیات بودم یدونه سیب پرت کردن سمتم انقد دردم گرفت گفتم خداروشکرنخور ...

مال ما اعجبوس بخدا انقد طولانیه بخوام بگم اصلا با نوشتار جا نمیشه فقط واگذارشون کردم بخدا سفله های وحشی رو

همین الان که داری میگی صدای یورتمه رفتن پایینیه میادعررررررر و عررررررررردیشب به خدا ساعت یازده و پن ...

اینام الان انگار عزیزشون مرده حرومزاده ها جیغ و داد و سر و صدا دیشب تا2 جیغ زدن

اینام الان انگار عزیزشون مرده حرومزاده ها جیغ و داد و سر و صدا دیشب تا2 جیغ زدن

من دیگه راهم میرم پاهامو میکوبم زمین 

دیروز ۶ پاشدم اوردم گردو و بادوم شکستم

گفتم نمیزارممممممم بخوابید

تا ننه هه یاد بگیره شب زود بخوابید خبرتون صب تا ۱۱ خوابید

خدا همسایه بد رو لعنت کنه.ماهم طبقه بالاییمون حیوونن دیشب ساعت ۱۲صدای آهنگو برده بالا فک نمیکنه مردم ...

میخواستی بگی ریدم دهن خودت و بچت بیشرف ی دسته طی بکوب ب سقف من حیف رو سرشون نیستم واحد مجاور طبقه پایینن وگرنه پدرشون در می‌آوردم شانس اوردن