2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منن لطفااا🥺🥺

برای رسیدن به اهداف زندگیت سخت در تلاشی ولی قفل افتاده در فنجانت کار را برایت کمی دشوار کرده  ولی هیچ قفلی نیست که با کلید صحیحش باز نشود پس نا امید نشو و بدان کلید موفقیتت سعی و کوشش توست
. میبینم برای رسیدن به هدفی سخت تلاش می کنی. در فالت خورشید افتاده. خورشید نشان از موفقیت در همین امر است. عقل و هوشت باز شده و استعداد فوق العاده ای در تو بروز می کند که به واسطه آن در کارت موفق خواهی شد
. از ولخرجی کردن برای دوستانت دست بردار که عاقبت محتاج این و آن میشوی. جامی که در فالت می بینم نشان دهنده این اخلاق توست. ریخت و پاش زیادی از اموالت در راه دوستانت انجام می دهدی
. به کتاب و کتابخوانی علاقه مند هستی و دوست داری دانشت را هر روز افزایش دهی. آنچه میبینم حوضی است که در فنجانت افتاده  و  خبر از محبوبیت تو نزد دوست و آشنا بواسطه علم و دانش میدهد.

جاست الان
من لطفااانیتمو بگم؟؟؟

در فنجان اره افتاده که خبر از ترک رفت و آمد با اطرافیان میدهد. تا ۲۲ روز آینده پیشامدی بوقوع میپیوندد که باعث همین قطع ارتباط خواهد شد. برای مدتی بگذار اوضاع به همین منوال باقی بماند و پس از چند روز سعی در بهبود روابطت کن وگرنه عاقبت خوشی نخواهد داشت.
. اگر میخواهی گره مشکلاتت باز شود راه حلش برای تو آن است که در حد توان انفاق کرده و به نیازمندان کمک کنی. کاری که تا به امروز از آن سرباز میزدی . حتما نباید مال زیادی به مستمندان ببخشی اندک بخششی هم گشایش بزرگی در کارت ایجاد خواهد کرد
. اگه دختر هستی و سن کمی داری ، اینکه واست هویج افتاده نشونه اینه که در سن پایین ازدواج میکنی و صاحب چند تا فرزند میشی،  اگه ازدواج کردی شرایطی ایجاد میشه که تو رو ناارحت میکنه احتمال داره یکی از افراد خانواده دچار بیماری بشه. اما بیماری شدید نیست و بهبودی براش افتاده.. اگه مجرد هستی بزودی عاشق میشی و ازدواج میکنی اما اگر ازدواج کردی همسرت از دستت ناراحته و این ناراحتی عواقب خوشی نداره و میتونه به جدایی ختم بشه اگه ازش جلوگیری نکنی. بهتره باهم صحبت کنین و خیلی رک در مورد ناراحتی هاتون باهمدیگه صحبت کنین. رفع میشه این مشکل.

جاست الان