2777
2789

من ۲۲ ساله ازدواج کردم اونقدر از خودگذشتگی کردم که خودمو از یاد بردم ولی دریغ از یه ذره فهم و درک از طرف همسرم...تا ورشکست میشه و محتاج کمک خانوادم یه زبون نرمی پیدا میکنه که مار رو از تو سوراخ میکشه بیرون ولی تا خرش از پل میگذره میشه همون آدم نمک به حروم قبل معتاده و رفتارش خوب نیست حتی الان من حالم خوب نیست اما یه حال از من نمیپرسه و به خاطر کارش یه هفته میشه که خونه نیست و.... حالا من موندم با همسری که امیدی به بهتر شدن اخلاقش ندارم به طلاق فکر میکنم ولی خیلی از عاقبتش میترسم هیچ پشتوانه مالی ندارم و نمیخام سربار خانواده بشم شما از جدا شدنتون پشیمون نیستید به نظرتون بمونم بهتره یا جدا بشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو تا دارم یکیشون نزدیکه دانشجو بشه یکی شون هم حدود دوازده ساله هر دو پسر

پشتوانه داری بعد طلاق؟

ببین هدفت چیه بعد طلاق

اگر نمیخوایش و فکر میکنی ادم یه بار فرصت زندگی داره جدا شو

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

نه پشیمون نیستم چون رابطه با ادم اشتباه فقط عمر تلف کردنه خداروشکر با یه ادم خیلی خوب دوباره ازدواج کردم.اگه اذیت میشی جداشو د یه شغل خوب پیدا هرچی باشه عب نداره تو این موسسه ها نیرو میخوان که شبم میتونی بمونی و ابنکه یه عمر تنها زندگی کنی بهتره تا تلف کنی عمرتو بپای یه ادم اشتباه بازم هرجور خودت میدونی

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

پشتوانه داری بعد طلاق؟ببین هدفت چیه بعد طلاقاگر نمیخوایش و فکر میکنی ادم یه بار فرصت زندگی داره جدا ...

گفتم که پشتوانه مالی ندارم هدفی از طلاق ندارم فقط دیگه احساس میکنم در نظر شوهرم بین من و دیوار خونه هیچ فرقی نیست اصلاً باید بجنگم تا منو ببینه 

نه پشیمون نیستم چون رابطه با ادم اشتباه فقط عمر تلف کردنه خداروشکر با یه ادم خیلی خوب دوباره ازدواج ...

خانواده من به من اجازه کار کردن نمیدن نخصوصاً جایی که زمان کار کردنش طولانی باشه برادرهام همین الان هم کمک زیادی به منو شوهرم کردن ولی من از اینکه جلو زنداداش هام مثل یه سربار اضافی باشم خجالت میکشم