2777
2789

من یه برادر پونزده ساله دارم چند وقته هی میگه میخام یروز تنها بیام خونتون منم امروز میخاستم برم خونه بابام اینا گفتم بزار اول بگم ببینم داداشم میاد یا نه زنگ زدم اونم گفت میام بعد شوهرم بهم میگه بیکاریا الان تو داشتی میرفتی اونجا چ فرقی میکرد میگم خب چندوقته میخاد بیاد دوس داره یبار تنها بیاد چیه مگه میگه الان خودت باید تنها بشینی گوشه خونه تا داداشت جخت هفت غروب بیاد خیلی ناراحت شدم من نه خواهر دارم ن برادر دیگه ای همین یدونه داداشو دارم بعد اونم شوهرم اصن سازش نمیکنه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محل نده بهشمگه خانواده خودش نمیان؟

خب چرا با اونام رفت و امد داریم ولی چون تو یه ساختمونیم تاحالا خواهر مجردش تنها نیومده...بعد اینکه همین چندروز پیش بود خواهر بزرگشو دعوت کردم خونمون با اینکه خواهر بدجنسی هم هست

بعضی از آقایون در همه چیز دخالت میکنن ؛ حتی روابط خانوادگی همسرشون

البته من اینجا خانمهای زیادی هم که دیدم که درباره این موارد که شوهرم برای خواهرش یا برادرش فلان کارو کرد یا خونشون رفت و ... حرف میزنن و شاکی هستن

کلا انگار مردم هنوز یاد نگرفتن که همسرشون هم عقل داره و میتونه تشخیص بده کهدبا پدر و مادر و خواهر و برادرش چطوری رفتار کنه

همیشه داداشتو بالا بگیرچه داداششت دلش نزدیکه عزیزم قدرشو بدون که بهت سر میزنه تو این سن

هنوز طرف داداشمو پیش شوهرم ول نمیکنم اینه ول کنم ک دیگ نمیشه جمعش کرد...داداشمم بعد چندوقت ک هی میگ میخام یروز بیام گفتم بیاد امروز خب منم خودم اگ داداش یا خواهر بزرگتر داشتم دوس داشتم برم دیگ ولی خانواده شوهرم کلن احساس نداشتن از اولم هروقت ب نفع همدیگه بودن خوب میشدن باهم