2777
2789
عنوان

به داداشم گفتم بیاد خونمون شوهرم بهش برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا با اونام رفت و امد داریم ولی چون تو یه ساختمونیم تاحالا خواهر مجردش تنها نیومده...بعد اینکه ه ...

بهرحال 

شما می تونی خانواده ات رو دعوت کنی

نذار بزنه تو ذوقت 

تنهات می کنه

یکم قاطع تر باش بدون عصبانیت کارتو بکن گریه ات هم نگیره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بعضی از آقایون در همه چیز دخالت میکنن ؛ حتی روابط خانوادگی همسرشونالبته من اینجا خانمهای زیادی هم که ...

دقیقنننن حالا چندروز پیش ک خواهر خودشو دعوت کردم خیلیم ذوق میکرد خوشحال بودا ب من ک رسید میگ تو بیکاری...در صورتی ک خواهرش کم بدجنسیه خودشو نشون نداده

خواهر داشتنم خیلی خوبه منم خواهر ندارم

چنربار دعوت کنی چشمش عادت میکنه.برای خانواده شوهرمنم این چیزا قفله.به مرور عادت کردن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بهرحال شما می تونی خانواده ات رو دعوت کنینذار بزنه تو ذوقت تنهات می کنهیکم قاطع تر باش بدون عصبانیت ...

دقیقننن🥲🥲انگار میخاد من اصلا تنهای تنها باشم ببین من از ی طرفم چون با مادرشوهرم تو ی ساختمونیم نمیتونم زیاد پدرمادرمو دعوت کنم اونام خودشون زود ب زود نمیان تا من دعوت نکنم نمیان...دیگ حالا میترسم براش بشه عادت اگ ی روز از اینجا رفتیم و مستقل شدیم و زود ب زود رفت و امد کردیم بیاد غر بزنه