یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای پول گرفتن خیلی بده، من از بابام خجالت نمیکشم ولی وقتی با همسرم دوست بودیم اصلا خوشم نمیومد این کارو کنم، الانم که عقدیم یه کم خجالت میکشم ولی در حد معقول ازش میگیرم که عادت کنه به خرج و زن و زندگی😁
مناسفانه ماها اینجوری بزرگ شدیم و عذاب وجدان میگیریم
درحالیکه همون دخترا بیشتر شانس دارن و قدرشون دونسته میشه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
وقتی دوس پسر دار شدم دوس پسرم کادوی گرون داد میام جواب میدم ایشالا
انقد آروم میشم وقتی میبینم تنها نیستم 😂😂 فکر میکردم فقط من کادوی گرون نگرفتم
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁