2777
2789
عنوان

چرا تاحالا به دعوت کردن برادرا و خواهری شوهرم فکرنکردم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 81 پست
عروس ما 25سال هس عروس ماسحتی مامان بابام رو دعوت نکردهبعضی بلد نیستنالبته این خ بیشعورهس کردم پشتش ر ...

🤦🏻‍♀️چی بگم

من واقعا نمی‌دونم چرا دعوت نکردم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خونشون وعده های غذایی موندی.خب ینظرم باید حتما دعوتشون کنی

آره یکی دوبار شده دعوتم کنن🥺

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چند هفته آینده دعوت کن نگه ندار برا نوروز

وضعمون خوب نیست وگرنه دعوت میکردم

میگم عید چون عید درآمد شوهرم بهتره و برای عید همه چی میخره از لحاظ مواد غذایی

تو فامیل ما اصلاً چنین چیزی وجود ندارد آخه مگه میشه با چنین چیزی دیگه میگین قطع ارتباط یعنی همدیگرو ...

همه مثل هم نیستن 

منم خونه مهمون دعوت نمیکنم اصلا . باغ رستوران دعوت میکنم همیشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من خانواده شوهرم بااینکه هر۲تامومگ شاغلیم هفته ای یباروحداقلش میان😐البته مافامیلیمبعدعیدخیلی دیرنیس ...

وضع مالیمون خوب نیست آخه 

حالا ممکنه تولد بچم برای شام دعوتشون کنم 

تو فامیل ما اصلاً چنین چیزی وجود ندارد آخه مگه میشه با چنین چیزی دیگه میگین قطع ارتباط یعنی همدیگرو ...

میان ولی برا وعده غذایی نه 

من با خانواده شوهرم زندگی میکنم

قطع رابطه نیستیم همو میبینیم ولی نمی‌دونم واقعا چرا تاحالا دعوت نکردم

فکرکن خاله و عمو و پسرخاله و دخترعمو شوهرم رو دعوت کردم ولی برادرا و خواهراشو نه🥲🥲🥲

کارت یه کوچولو زشت بوده چون هر رفتی یه آمدی باید داشته باشه ولی عیبی نداره از این به بعد دعوت کن

🥺🥺🥺آخه اونام از وضعیتمون خبر داشتن 

ولی آره زشت بوده دعوت نکردم 

منم چهار ساله ازدواج کردم تو دو سال اول ده بار دعوت کردیم هر بار عذر و بهانه یک بار اومدن و کلی هم ...

اینام اهل رفت و آمد نیستن

خود پدر شوهرم بااینکه باهم زندگی میکنیم عید به عید میاد خونمون!

خانواده شوهر غیر شوهر نداره هر کی دعوتت کرد دعوتیشو پس بده تو هم بگوش نزار تا شب عید یلدا بگو دو روز ...

وضع مالیمون خوب نیست امسال یلدا نداریم😔

چ خووووب والا من از اول ازدواجمون هی دعوت خواهربرادراش وخانوادش وچ میددنم افطاری عموهاعمه های باشخص ...

اینا اهل رفت و آمد نیستن

وضع مالیمون خوب نیست آخه حالا ممکنه تولد بچم برای شام دعوتشون کنم

عزیزم ساده بگیر وهمه چیز به اندازه درست کن نگران چیزیم نباش گلم خداحواسش هست

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤