2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 187 پست
کاش یسریا‌ یاد بگیرن‌ وقتی جایی میرن بابت شستشوی دستو بقیه موارد سوال کنن من خودم همیشه میرم روشویی‌ ...

منکه هر ۳ روز اسکاج و سیم ظرفشویی رو میجوشونم چون یجا خوندم ب شدت کثیفه و باید هر روز تو آب جوش بندازی و بجوشه بعدش میندازم تو آب داغ و پودر مخصوص لباسشویی چند ساعت بمونه  و هر یکماه جدید میخرم قیمتی ندارن ک

.

سبنک جای ظرف شستن و میوه سشتن و گوشت و مرغه نه این چندش بازیا 🫤

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا من یه چیزی که فهمیدم اینه که از وقتی اه اه و پیف پیف و وای وای و اوف اوف و چندش و وسواس بازی اومد توی زندگیا سلامتی از اون ور رفت بیرون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خب بالاخره وقتی توسینک شستشو انجام میدید دست هم شسته میشه دیگه وسواسی نداره،سبزیجات و مرغ اینارو با پا که نمیشوریم واسه شستن دست کلاس میزارید😑

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
خیلی خوب کاری کردی.من ک هرکی دندون مصنوعی‌ داره دلم نمیاد از دستش چیزی بخورم،من واقعا مریضم هرکی بیا ...

خیلیا میگن مسواک چیزی نیس درصورتی ک هس خیلیا خون میشه موقع مسواک میدونی تو ظرفشویی بشورن یعنی انواع مرض و بیماری ها رو آدم میگیره چون شاید بعضی از میکروب و قارچ های لثه و دندون با مایع ظرفشویی ....ک خود طرفم شاید ندونه ک چ بیماری ای داره....با مایع پاک نشن 

.