2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 187 پست
ما هم قبلا کوهمون اومد خونمون وضو گرفت آنچنان آب رد به صورتش آب پاشید به همه ظرف هایی بالایی منم بچه ...

اخ آخ اسی چقدر منی

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
من مرغو‌ماهیو‌ داخل سینک‌میشورم و بعدش کل سینک‌و‌تمام ظروفو وایتکسی‌میکنم با تاید میشورم

منم همینکار میکنم 

ولی آخه دست شستن تو سینگ که مشکلی نداره چرا خیلیا بدشون میاد 🤯

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولله وسواس ندارم میان وضو میگیرن چنان با سر و صدا تف میکنن تو سینک نگو و نپرسبعدا من بد بخت باید یه ...

اره تف کردن و من نمیگم،... دست شستن رو منظورم بود، مگه با دست چیکار کردن؟ خب ظرف و طروف و میوه از دست خییییلی کثیف تره

ولله وسواس ندارم میان وضو میگیرن چنان با سر و صدا تف میکنن تو سینک نگو و نپرسبعدا من بد بخت باید یه ...

دقیقا من خودم جایی برم حتما میرم سرویس کسیم بیاد خونم با شستن دست مشکلی ندارم منتها یسریا‌ واقعا چندشن زنعموی شوهرم مهمون امده بودن خونه مادرشوهرم خانمه رفت حموم اورد سوتین و جوراب شوهرشو که بوش دماغ ادمو زخم میکرد تو سینک شست اونم بدون اجازه یعنی من جای مادرشوهرم‌داشتم عوق میزدم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
باشه ولی برای خودتون نگه داریدلازم نیست به همه امر به معروف کنید که اره ما تمیزیم بقیه نیستن

ربطی ب تمیزی نداره ولی واقعا چندشه،شما اگ کسی دندوناش تو سینک بشوره حاضری بعدش میوه بریزه تو اون سینک بشوره از اون میوه ها بخوری،یا با اون شیر ک دندوناش شسته چرب هم شده باز دست بزنی 

حق داری.  واقعا   سینک  جای وضو گرفتن نیست.

من بابابزرگم  تو سینک فین هم‌میکرد

منم با مسواک زدن و بچه شستن تو سینک مخالفم 😷ولی شما مرغ میگیرید کجا میشوریدش 🤔

یه شیر آب تو حیاط داریم اونجا اما وقتی هم هوا سرده تو سینک ظرفشویی ولی بعدش کلی بهش تمیز کننده میزنم وایتکتا چند روز احساس میکنم همه چیز بو مرغ میده😔😔

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

من دیدم  دختر عمه ام 

دوتا ماشین ظرفشویی داشت  بزرگه واس ظرف و قابلمه  ماشین ظرفشویی کوچک واس میره و مرغ و گوشت 

سینگ شیک اَشپزخونه اش  واس مسواک بود 

روشویی دستشویی واس کارهای بعد توالت

ربطی ب تمیزی نداره ولی واقعا چندشه،شما اگ کسی دندوناش تو سینک بشوره حاضری بعدش میوه بریزه تو اون سین ...

والا از اونجا که شکر خدا ما به بیماری وسواس مبتلا نیستیم

مشکلی نداریم ( خودمون روشویی مسواک میزنیم) چون یه چیزی هست به اسم مایع ظرفشویی با اون سینکمون رو تمیز میشوریم

مبتلا هم به خودشیفتگی نیستیم فکر کنیم هر کاری ما میکنیم درسته هر کاری غیر کار ما غلطه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

اره تف کردن و من نمیگم،... دست شستن رو منظورم بود، مگه با دست چیکار کردن؟ خب ظرف و طروف و میوه از دس ...

درسته منم منظورم این نبود که ما از طرف چندشمون میشه از آب بازی که بعضی سر سینک راه میندازن بدم میاد بیا برو روشویی از کف سر تا بند نافت و آب بکش اگه بهت چیزی گفتم

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
شما تو سینک چیکار میکنین ؟ وامیستین فقط نگاش میکنیناخه کثیفترین ظرفا و چربترینا رو تو اون نیشوریم حا ...

ظرف و میوه و اینا کلا کارای مربوط به اشپزی 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌