2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 59795 بازدید | 1509 پست
بله صحبت شما درستهمنتها یه فرقی وجود داره که شما این حرف رو از سمت خانواده ی خودتون شنیدید، قلبتون ش ...

بی نظیری...میبوسمت😘

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شاید از دید بعضی ها خانم اشتباه کرده یا حتی حماقت کرده که به خاطر یه لیوان زندگیشو نابود کرده اما بر ...

ان شاالله خیر پیش بیاد. از،بس خوب توضیح میدین حقیقتا زبانم در دهان باز، بسته است💐

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@حرف_بی_صدا     عزیزجان اگر میخوای قفل کن برو یکی از تاپیک های دیگه اخه این میاد گاهی بروزرسانی و پربازدید. تا بعدا نی نی یار بترکونن

برفدانه جان دیدم همیشه خوب اهوانه جان رو راهنمایی میکنی میشو منو راهنمایی کنی تو یه مسئله ای عمیق گی ...

بیاخصوصی حرف بزنیم یا یکی از تاپیکهای شما روند تاپیک دوستمون بهم نخوره

از اون محیط سمی دور بشه 

و بره جای دیگه 

و بعد 

همین دوره ؛ یا در تاریخ موارد زیادی بوده از رشک همکاران و همسنخ ها مثلا وقتی فردوسی شاهنامه رو تموم کرد برد پیش سلطان محمود غزنوی بر اثر سعایت و بدگویی شاهرنماهای دربار ؛ کتابش قبول نمیشه و جایزه هم بهش نمیدن 

و غیره 

[QUOTE=365673558]بله صحبت شما درسته منتها یه فرقی وجود داره که شما این حرف رو از سمت خانواده ی خودتون شنیدید، قلبتون ...[/QUOTEبسیار کامل و جامع توضیح دادید.سپاس از شما و همه دوستانی که بدون منت وقت میزارن و نظرات اینچنین سنجیده و پخته رو به اشتراک میزارن.

حقیقتا من از نظراتتون استفاده میکنم 

میدونید برخلاف اکثر خانما که نظرشون روی برگشت به خونتون بود

به نظر من باید بیشتر مقاومت کنید برای سریع تر عوض کردن خونه

چون مشکل وابستگی همسر شما خیلی عمیق تر از چیزیه که به نظر میرسه

ایشون باید یاد بگیره که با چند بار قربون صدقه رفتن و محبت کلامی و قرار صبحانه نمیتونه نظر شمارو عوض کنه و فقط صورت مسئله رو پاک کنه

همسر شما اگر هم بخواد خونه رو عوض کنه قطعا همونطور که گفتید از پدرش کمک مالی میگیره پس جای نگرانی نیست که روش فشار مالی بیاد

اگه هم خودتون احساس راحتی نمیکنید با این شرایط با شروط قبول کنید که موقتا برگردید به اون خونه تا زمانی که خونه ی دیگه آماده بشه

🦦
خانم عزیزی که میری تاپیک دیگه استارتر و نظر میدی و میگی به حرف نی نی سایتی ها نباش🙄عزیز من خودت هم ...

گلم قهر اسی از نظر من اشتباهه ،  باید می موند الان خاله و مادر شوهر دست میزارن رو نقطه ضعفش شاید از این به بعد بیشتر آزارش هم بدن،  می موند خونش و همونجا میگفت که به فکر عوض کردن خونه باشن و با سیاست جلو می رفت 

خدایا شکرت
میدونید برخلاف اکثر خانما که نظرشون روی برگشت به خونتون بودبه نظر من باید بیشتر مقاومت کنید برای سری ...

میدونید همسرشون مریض شده بودن و از نظر روحی و کاری مشکل داشتن الان مدت کوتاهی که یکم خوب شدن از طرفی فشار کارش هست از طرفی هم دوماهی میشه باهم مشکل دارن و هرچی تلاش کردن رابطشون درست نشد الان اگه یه پافشاری کنه حال همسرش دوباره بد بشه و یا رابطشون بدتر بشه چی

شاید بخاطر این موضوعه که این نظر میدن

اگر آدم عزت نفس بالایی داشته باشه، موندن در جایی که بهش یک هفته مهلت میدن رو توهین به خودش میدونه!

ادامه دادن این رونده که میتونه طبق شرایط و جایگاهش و سطح توقعاتش درست یا غلط باشه!

هر کسی از ظن خود شد یار من / از درون من نجست اسرار من........  بنا به توضیحات دوستانمون بهار۱۳۹۲ و ایرسا۷۳ و بقیه ی شما خوبان، هر کسی چیزی که فکر می کنه اگر خودش بود انجام میداد رو اینجا بازگو میکنه که لزوما به معنای اجرا نیست. فرضیه و توصیه ست..... اونهم کاملا کارشناسانه و دلسوزانه ست،تماما با توجه به همه ی مسایلی که مدتهاست می دونیم نه صرفا هفته اخیر... العاقل فی الاشاره استارتر خودشون انسان شایسته و جامع الشرایطی هستند و قطعا تصمیم ایشون هر چه باشه خوبه. 🌸