2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 52762 بازدید | 1472 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از معدود دفعاتی هست که توی تاپیکی‌هستم و همه همدلانه  استارتر رو راهنمایی میکنن اکثر اوقات افرادی فضای تاپیک هارو بهم میزنن و وارد حاشیه میکنن ،من خیلی وقته خواننده تاپیکات هستم و همیشه از متانت و مهربونیت خوشم اومده ،مطمئنم وقتی ندیده و نشناخته با متانت و شخصیت قشنگت تونستی اینهمه آدم همدل رو دور خودت جمع کنی و انقدر ازت حس خوبی گرفتم که سعی کردم مثل خواهرم راهنماییت کنم ،مطمئنم تو دنیای واقعی هم انرژی قشنگت آدم  هارو جذبت میکنه ،آروم باش و همه ی نگرانی ها رو به خدا بسپار همه چیز به وقتش درست میشه ،تو دختر نازنینی هستی و لایق یه رابطه ی اَمن وزیبا ،اینهمه مدت تمام تلاشت رو کردی که این زندگی ساخته بشه بعد از این اولویتت رو بذار رو خودت و به خودت فرصت تجربه های نو بده ،زنذگی تو هتل رو هم به چشم به تجربه ی موقت و جدید نگاه کن مادربزرگم حرف قشنگی دارن همیشه میگن هر روزِخدا یه شکر مخصوص به خودش رو داره ،خداروشکر که انقدر قوی و پر تلاشی که حتی توی این شرایط به خودت تکیه کردی واز  حاصل تلاش خودت داری برای خودت هزینه میکنی اینا همش جای شکر داره برو جلوی آینه و از خودت تشکر کن بابت همه ی سختی هایی که کشیدی تا تو این روزگار سخت محتاج کسی نباشی چه بسیارن خانم هایی که کارد به استخونشون رسیده اما پناهی ندارن ،مراقب خودت باش دختر نازنین ♥️