2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 37467 بازدید | 1074 پست
بچه ها سرکارم مریضامو کنسل کردم اصلا تمرکز ندارم منتظرم ۸ شه فقط بزنم بیرون

کار خوبی کردی خدای نکرده مشکلی حین طبابتت پیش بیاد دو چندان میشه اعصاب خوردیت

فقط قوی باش

این روزها میگذره و رو سیاهیش رو صورت خیلیا میمونه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهوانه جان نمیتونی با دوست صمیمی که باهاش راحت باشی بیرون بری،یکم حرف بزنید حال و هوات عوض میشه،خیلی ...

خودم یه دوست صمیمی دارم اونم متاسفانه اشنا کردم با همکار شوهرم و نمیخوام اونا بفهمن.

ولی شوهرم یه دوست داشت تو همون اکیپ ستاره اینا قبلا خیلی ازش گفتم رزیدنت زنانه. با اون خیلی راحتم و خیلی ادم امنیه. نمیدونم بهش بگم بریم بیرون یا نه مطمئنم بهش بگم به کسی نمیگه

من جای شما باشم در صورت تماس مجدد مادر همسر جوابش رو میدادم اما خیلی خیلی کوتاه و در حد چند جمله این پیام رو می‌رسوندم که این اختلاف بین من و همسرمه و خودمون هم باید براش تصمیم بگیریم.

با توجه به توصیفاتی که از ایشون کردی فکر نکنم که الان میاد بزرگ‌منشی کنه یا بابت رفتار خواهرش شرمندگی نشون بده، به احتمال زیاد می‌خواد بشینه نطق بالا به پایین بکنه و شما رو محترمانه بکوبونه.

اگر هم تصمیم به صحبت کردن داری باهاش این احتمالی که گفتم رو در نظر بگیر که اعتمادبنفست رو نبازی.

خودم یه دوست صمیمی دارم اونم متاسفانه اشنا کردم با همکار شوهرم و نمیخوام اونا بفهمن.ولی شوهرم یه دوس ...

اگر ازش مطمئنی بگو بهش،بیرون رفتن و هم صحبت شدن با دوستی که امن باشه واقعا روحیتو تغییر میده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خودم یه دوست صمیمی دارم اونم متاسفانه اشنا کردم با همکار شوهرم و نمیخوام اونا بفهمن.ولی شوهرم یه دوس ...

بستگی داره چقدر میشناسیش چون تو اون اکیپم هست خیلی ریسکیه ولی باز بستگی داره چقدر میشناسیش

اینم در نظر بگیر چون با شوهرت تو یه بیمارستانه احتمالش هست سر دلسوزی حرفات و به شوهرت منتقل کنه باز اونم بستگی داره که چقدر قابل اعتماده برات

بچه ها اصلا نمیخوام با مادرشوهرم زنگ بزنم یا اگر بازم زنگ زد جوابشو بدم

بنظرم جوابشو نده 

من باشم بعد اونهمه توهین هایی که بهم شد تا مدتی جواب خانواده شوهرو نمیدم تا عذرخواهی کنن 

کار مهمی داشته باشه پیام میده بهت

من جای شما باشم در صورت تماس مجدد مادر همسر جوابش رو میدادم اما خیلی خیلی کوتاه و در حد چند جمله این ...

دقیقا به نظرم جوابشونو بدن ولی همون اول قبل از اینکه بحث یا نصیحتی شروع بشه بگن که دوست دارم این مشکل بین من و همسرم باشه

دخالت شما فقط رابطه ی مارو بیشتر بلاتکلیف میکنه

🦦
اره قطعااااامیاد نصیحتم میکنه

نصیحت کردن مشکلی نداره

لحنش مهمه و مواردی که حین نصیحت پیش می‌کشه مهمه. من شناخت واقعی از ایشون ندارم اما یه زمانی دور و برم پر بود از بزرگترهایی که به بهانه نصیحت و خیرخواهی، با لحن آمرانه تمام مسائلی که از دید اونها ضعف بود رو می‌کوبوندن توی صورتم. شاید هم ایشون اینطوری نباشه،شما بیشتر می‌شناسیش، من صرفا این احتمال رو مطرح کردم که یهو جا نخوری حین مکالمه.

انتظار داشتم تا الان شوهرم از نگرانی ده بار بهم زنگ زده باشه

طلا شو برای خودت خط قرمز بذار ،بذار برای بدست آوردنت تلاش کنند خرج کنند هزینه کنند طلا داشتن هزینه داره

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕