2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 38836 بازدید | 1081 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزجان تقی به توقی نبودهاا

اتفاقا اصلا دعوا شون بیس بزرگی نداشت 

فقط مسائل کوچیک انباشته شدن 

الان استارتر از شوهرش حمایت میخواد ، اینکه جلوی توهین های بقیه پشتش رو بگیره 

اینو باید قشنگ برای شوهرش بشینه بگه !! شخصیت شوهرش اینطوریه که مظلومه و نمی‌خواد خانوادش رو ناراحت کنه ، نمیتونه دعوا کنه

باید کم کم اینا رو یاد بده 

اصلا بگیم شوهرش همین طوریه که شما گفتید ، الان باید شوهرش رو ادب کنه با رفتن هیچی درست نمیشه ، بحث ...

بنظرت بگیم استارتر نره؟ و الان چمدونها رو ببره تااون نیومده بگه من از خونه م جم نمی خورم بیا حل مساله کنیم؟ اخه اگر سرد جواب داد دوباره چی؟ راستش شوهرشون اصلا تو فاز نازکشیدن و نیستن اینروزا) قبلا بهترر بودن(

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مگر اون بچه ست که چون استارتر باهاش بد رفته کرده فکر بکنه دیگه نمی خوادش! ده بار اینجوری شده. اما چو ...

اره دیگه بچه است از رفتارش مشخصه 

شوهر خودم ۴۰ سالشه بار ها با کوچک ترین 

حرف من قهر کرده ۳روز نیومده خونه .بهم گفته منو کوچیک کردی غرورمو شکستی

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

اهوانه جان  ، حتما حتما تاپیک های (دختر_گرانبها) رو از اول بخون 

قول میدم خیلی خیلی بهت کمک میکنه ، خود این خانم شرایط زندگی و ازدواج حتی مادرش مشابه شما ( حتی بدتر) بود 

و با مردی از خانواده پولدار  ازدواج کرد که خانوادش هم موافق نبودن 

هم در مورد اعتماد به نفس هم زنانگی ، رفتار با همسر ، چه طوری قهر کردن و رفتار با خانواده شوهر تو تاپیک هاش گفته 

واقعا تاپیک هاش به درد شما میخوره 

اسی جان عزیزم مدام به خودت یاداوری کن که داری تکلیف آینده و زندگیت و واسه خودت مشخص میکنی

داری مشخص میکنی که ایا آیندت در کنار این مرد تضمین کنندس یا زندگی کنارش فقط عمرتو میبره و پایان داره

انقدر ناراحت نباش عزیزم مطمئن باش اگ لیاقت داشته باشه میاد دنبالت اگ نداشته باشه ک بهتر که تموم بشه 

اینم به نظر بگیر باتوجه به شخصیت شوهرت شاید اون باشه گفتنش یجور احترام به خواستت بوده چون ایشون یه شخصیت خاصی دارن نمیشه فهمید دقیق منظورش چیه

اتفاقا اصلا دعوا شون بیس بزرگی نداشت فقط مسائل کوچیک انباشته شدن الان استارتر از شوهرش حمایت میخواد ...

نهه دیگههه دعوای خالهه رو میگم.تقی به توقی نبود.از هیچ حرفی دریغ نکردن... همسر استارتر هم شیربرنج نشستن ساکت. کمِ این؟ استار گفتن من دیگه میرم فقط گفته نرو من میرم! همین بس بود ایا؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نمی دونم شاید حرف شما درست و همسرشون متوجه نیستناما اخه ادمی که برادرزنش بهش گفته تو نازپرورده ای پد ...

توهینای خاله رو که با چشم دیده و متوجه شده برای همینم پیامکی گفته بود ببخشید😕 من منظورم موقعی بود که استارتر مشکلش درمورد ستاره گفت ولی ایشون گفته بود ستاره مثل خواهربزرگترمونه خوبیمون می‌خواد😐استارتر هم قانع نشد ولی دیگه حرفش نزد یعنی میگم صحبتا همینجور نصفه میمونه مشکلا ریشه ای حل نمیشه.

آلان استارتر هدفش اینه بگه اول اولویت زندگیت منم باید حواست به ناراحتی و خوشحالی من باشه اول، و نره همه حرفا رو به خانوادش بگه و اینکه مستقل بشن