2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 39194 بازدید | 1096 پست
اونوقت عزت نفسش چی میشد، میگفتن هرچی ننگ و بی ابرویی بود بهش چسبوندیم اما دو دستی چسبیده به این خون ...

تهمت هاشون باید جور دیگه ای جواب داده بشه اما بقیه حرفاشون باید بدون جواب بمونه،ایشون خانواده داشته باشه یا نداشته باشه بالاخره از خونه وزندگی مشترک سهمی داره(معنوی منظورمه)و حق داره که توی خونه خودش بمونه با ارامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیدونم چرا دوستان میگن باید می‌موندی؟

عملا موقع دعوا همسرتون زمان تعیین کرده گفته یک هفته بمون،دیگه تهش شما ۴-۳روز دیگه زمان داشتی. 

متوجه هم نمیشم چرا همسرتون گفته بمون، من میرم؟شما توی دعوا گفتی که من دیگه حاضر نیستم باهات زیر یک سقف باشم و…گفته باشی هم صلاح نبود جلوی خانواده‌ش خونه. و ترک کنه و بره.

اخه تلاشی نکرد موقعی که میخواستم برم گفت فقط یه هفته بمون

عزیزم بنظر من کار درستی کردی هم پیام دادی هم رفتی

چون که اگه نمیرفتی میگفتن ببین چقد مستاصل  و درمونده اس که اون همه بهش توهین شد باز جایی برا رفتن نداره و بازم بهش بی احترامی کنیم این بهش برنمیخوره همچنان موندگار!

پیامتم خوب بود ازین بابت که همسرت بدونه خونه خالیه دیگه نره خونه خاله و فامیلاش و پرش کنن

بنظرم دیگه صبر کن زمان بگذره ببین همسرت چه تلاشی میکنه 

اگه اومد و زنگ و زد و پیگیر شد یعنی دلش به این زندگی

اگه تلاش نکرد رابطه یطرفه رو چرا بخوای حفظ کنی؟تا کی؟

اما من فکر میکنم همسرت بهت دوباره میزنگه اون قصدش اصلا طلاق نیس 

تهمت هاشون باید جور دیگه ای جواب داده بشه اما بقیه حرفاشون باید بدون جواب بمونه،ایشون خانواده داشته ...

وقتی خود همسرش مدت تعیین کرده برای موندنش چطور بیشتر ازون مدت بمونه،این دیگه رسما نداشتن غروره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اخه تلاشی نکرد موقعی که میخواستم برم گفت فقط یه هفته بمون

از اول نباید می‌گفتی میخوای بری 

اگه شوهرت بخواد تنها باشه اون باید بره ( شوهرت که تا حالا همچین کاری نکرده)

میدونی وقتی یه زن خونش رو ترک کنه خیلی بین فامیل و اشنا حرف در میارن و بیاد موندنی تره 

خالش پشت سرتون حرف درمیاره که تا مرز طلاق رفتن و ...

اعتبار ازدواج و رابطه تون میاد پایین 

دوستان دوستاان حرف همه تون در جای خود درسته؛ اما میدونید چیه؟ همسر ایشون و خاله خانباجی های دورش عیرطبیعی تر از حد متعارف هستند که با هیچ الگو و چارچوبی جور نیستند. الانم اگر پیامک نمیداد اون سر هفته پیام میداد نرفتی از خونه ؟! چون همسرش از اکسیر عشقش به خانمش هم استفاده نمیکنه وگرنه عشق معجزه گره این مواقع. وقتی عشق واقعی باشه هیچ آداب و ترتیبی مجوی و بدون فکر به حرف خاله و مادرش دلش پر میکشید مثل کفتر جلد میومد خونه. اما اقا حتی فتیله عشقش هم دست خودش نیست و با مهارت بقیه کم وزیاد میکنه .

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

دوستان دوستاان حرف همه تون در جای خود درسته؛ اما میدونید چیه؟ همسر ایشون و خاله خانباجی های دورش عیر ...

حرفاتون درسته ولی فک نکنم بعد به هفته این پیام میداد چونکه بعد یه روز از دعوا برگشت خونه و گفته بود بیا حرف بزنیم اسی قبول نکرده بود و شوهرش از خونه رفته بود

دوستان دوستاان حرف همه تون در جای خود درسته؛ اما میدونید چیه؟ همسر ایشون و خاله خانباجی های دورش عیر ...

من قبول ندارم حرفتون رو 

همسرش شاید فکر کرده که واقعا زنش نیاز به تنهایی داره 

الان استارتر هست که قصد دوری و جدایی رو در پیش گرفته 

بعدشم اصلا شخصیت شوهرش این طوریه که باید همه چی رو بهش دیکته کنی و یاد بدی ، کلا انگار حرف گوش کنه و اهل دعوا نیست 

تو ازدواج هم چند سال طول میکشه که زن و شوهر هم رنگ بشن ، باید خواسته هامون و توقع هامون رو قشنگ بگن به هم دیگه 

الان دعوای اینا مگه سر چیه ؟ نه خیانته نه دروغه نه کتمک و اعتیاده 

سر هیچ و پوچ دارن دعوا میکنن  بعدم دخالت های خالش و مادرش 

دیدی اینها از هیچ الگویی پیروی نمی کنن ! و آدمو گیج🥺 درسته. اونشب اومده بیا صحبت کنیم... دیروز روز زن هیچی نگفته..امروز گفته سلام باشه. به نظرتون خیلی گل درشت کسی پشت ماجرا این عروسک کوکی رو یاد نمیده. نگفتند ایا: تبریک نگیییا،،، نری سمتش... اگر خواست بره بگو بااشه..  یعنی یکبار اومد دیگه نباید میومد؟ مگه پزشکان چند واحد روانشناسی نمی خونن؟  اما یاسی جان شاید میخواد غافلگیرش کنه نمیدونم. فرضیه هااای همه ماا و حتی مشاوره های اعلا رو هم در هم بریزین تو زودپز بپزه باز هرچی بیاد بیرون اینا ممکنه از اونهم عبور کنن یعنی میگم قابل پیش بینی نیستن  من الان گیجم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

منم باشما موافقم که همسرش پیام نمیداد برو بیرون 

اما میدونین چیه؟مشکل اصلی حل نمیشد دوباره میشد قضیه ستاره که آقا جلو ستاره سکوت کرد و از همسرش دفاع نکرد و باز دوباره به خالش اجازه داد دخالت کنه به مادرش اجازه داد دخالت کنه

همسر ایشون انگار باید پتک بخوره توسرش نه تلنگر که اها تبعات کم کاری و بی مسیولیتیت سنگین!!

شاید حرف من صد درصد غلط باشه اما آهوانه اینجا یه قهر ساده میکرد مثل موقع ستاره مشکل همچنان به قوت خودش باقی میموند

و ممکن باز یه هفته دیگه دوهفته دیگه این دفع پسرخاله دوست دختر عمه و ..دخالت کنن 

دیگه ولی اگه خود اهوانه با این قضیه مشکلی نداره که خب بنظرم میموند اوکی بود

اما اگه سر این دخالتا و بی احترامیا حالش بد میشه باید و باید مرز بکشه بین زندگیش خط قرمز مشخص کنه و ازون خط قرمزا کوتاه نیاد

امیدوارم قلبم داره میترکه از دلتنگیش

عزیزم نزار دوباره ضعیف شی یه پیام واست صبح گذاشته بودم بهت یاداوری کرده بودم ک تو کی هستی

برو و با واقعیت روبه رو شو اگ آمد دنبالت اگ خواست عوض بشه خب برمیگردی اگ کاری نکرد جدامیشی  چون دیگ این مرد مرد زندگی نیست  پس نزار ضعیف بشی

اگه میخواست تحت تاثیر حرفای اونا نیاد 

همون فرداش پا نمیشد بیاد 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز