2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 39243 بازدید | 1100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا هرچه زودتر پس اندازتو تبدیل یه ملک کن حتی اگر به اون خونه برگردی بودن کنار همچین مردی هیچ تضمین ...

این مردی که اونشب تا ناراحت بودی علیرغم افتادن خودش؛ رفت برات کادو خرید از دلت درآورد... الان دارییی میرییی میگه باشه!! جادو شده غیرعادیه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

موافقم عزیزم امیدوارم هر چی خیره براشون پیش بیاد ، منم معتقدم رفتن از خونه همه چی رو بدتر میکنه

اره از خونه رفتن انگار عرصه رو باز میکنه برای کش دادن ماجرا اما اگر ایشون نمیرفت شوهرش زودتر به خودش میومد و برمیگشت

این مردی که اونشب تا ناراحت بودی علیرغم افتادن خودش؛ رفت برات کادو خرید از دلت درآورد... الان دارییی ...

این مرد از خودش اراده نداره اونشب حتما مادرش باهاش صحبت کرده که قبلشم به استاتر زنگ زده بود و مشخص بود در جریانه،الانم باز مادرش مجابش کرده سرد بشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بچه ها من عذاب وجدان دارم کلی پیام میذارین ولی توانش رو ندارم جواب بدم ولی میخونم و قوت قلبه برام دل ...

نمی خواد جواب بدی. دلت نترکه الهی اونها رو خداهدایت کنه دست از پا درازتر راه بیفتن دنبالت به التماس بیفتن. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها من عذاب وجدان دارم کلی پیام میذارین ولی توانش رو ندارم جواب بدم ولی میخونم و قوت قلبه برام دل ...

دیگه با چنین چیزی خودت رو اذیت نکن دختر

همه میدونن که پیامارو میخونی و همیشه هم لایک میکنی دیگه،عذاب وجدان نداره❤️

دعای خیر همه پشت سرته🩷

ببین نباید اون پیام رو میدادی 

نباید بری از خونه 

شوهرت ادمی که نمیتونه تنهایی بیارتت ، حتما به مامانش میگه ، اونم میذاره کف دست خواهرش 

همه چی بدتر میشه

بحث آبرو و شخصیت رابطه شما هم هست این وسط 

همسرت آدمیه که باید همه چی رو بهش دیکته کنی تا یاد بگیره ( اینجوری تربیت شده)

باید خودت یادش بدی 

تو میدون رو خالی میکنی که خاله و مامانش گوشش رو پر کنن 

با این پیام دادن ها فقط خودت رو کوچیک میکنی 

من گفتم قهر باش ، سرد رفتار کن ولی هر چی شد تو خونه بمون

اره از خونه رفتن انگار عرصه رو باز میکنه برای کش دادن ماجرا اما اگر ایشون نمیرفت شوهرش زودتر به خودش ...

اونوقت عزت نفسش چی میشد،  میگفتن هرچی ننگ و بی ابرویی بود بهش چسبوندیم اما دو دستی چسبیده به این خونه و نمیره یعنی جاییرو نداره که بره!

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه دوتا چمدون اوردم

من نظرم این بود بمونید تا همسرتون برگرده و صحبت کنید اگه خواسته هاتون برآورده نکرد خونه رو ترک کنید بگی تا انجام ندادی بر نمیگردم ولی ان شاالله این تصمیم که گرفتی بهتر باشه و اتفاقای خوبی براتون بیوفته💖مطمئنم تصمیمای خوبی میگیرید و همه چیز حل میشه🌷

دنبال خرید خونه هم باشید ، مشکلتون با همسرتون حل بشه باز داشتن خونه خیلی خوبه سرمایس براتون