2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

*******ولی خدا جوابشونو داده ولی بدتراز کاری که بامن بدبخت کردن🖐🏻🙃

نباید بگیم چیزی تاوان کار کسیه سر خودمون میاد 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

وجزوه ندادن به من که همون شب زدم زیرگریه که فردا تعطیل شد و امتحانم کنسل شد شبش هم به معلمه پیام دادم وجزوه رو فرستاد ومن20شدم اونا10شدن وهیچکدامشون رشته مورد علاقشون نیاروده بودن جز یکی که اون رشوه داده به ریس اموزش پرورش😔💔

نباید بگیم چیزی تاوان کار کسیه سر خودمون میاد

سر خودم امده گلم بچه بودم ویه اتفاق بدی واسم افتاده که خدا جوابشو چندسال پیش داده که الان گندش درامده🙃💔

ولی دوست نداشتم همیچین افتاقی بیفته ولی یه سوال ازش داشتم همین ولی خدا جوابشو داد💔🙃

نه ولی عین این کار که درحقم کردن بهم ت ج ا و ز کردن سر نوه پسره به یه دختره ت ج ا و ز کرده دقیقا عی ...

متاسفم واقعا 

نگو کلا بسپار به خدا اگر نتونستی ببخشی 😭

نه نمیبخشم هیچ وقت یه بچه واقعان چی میفهمه؟ هیچی💔😔چشم نمیگم ولی سپردم بع خدا واسم دعاکن حالم خوب ب ...

بگردم عزیزم که خیلی ناراحت شدم واقعا چندساله بودی 

کلاس پنجم یاچهارم بودم😥💔😔 مرسی ولی الان داره جون میده خیلی بد😥

😔😔ای بابا الان چند سالته در چه حد بود یعنی 

اره دیگ خداکنه اون دنیا جواب منو بده ومطئنم بمیره هم نمیبخشمش مگراینکه تمام خوبی هاشو بده به من😂💔د ...

چشم حتما دعات میکنم