2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 31707 بازدید | 863 پست
متاسفانه من وقتی مظلوم میشم گریم میگیره و با گریه من شوهرم عصبی میشه

هتل بگیرین شبی مبلعش رو شبی بپردازین. اگر خونه بگیرین کلی بنگاه و قرارداد و اماده کردن پول سخته تازه ان شالله زودم که شروط رو پذیرفت اشتی کردن باز پس دادن خونه قوانین خودشو داره پس با در نظر گرفتن اینا برو هتل 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

😢😢😢عزیزدلم... 

احساس میکنم شاید شوهرت با خط و شنون کشیدن از طرف تو اوکی نیست... اگه اینطوره پیش مشاور زوج درمانگر برین پس... اون حرفارو بگه تا یه جایی.. ما هم حرف هم رو نمی پذیرفتیم.. با حرفای مشاور پذیرفتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هتل بگیرین شبی مبلعش رو شبی بپردازین. اگر خونه بگیرین کلی بنگاه و قرارداد و اماده کردن پول سخته تازه ...

آخه اسی فکر میکنه بره هتل شوهرش فکر میکنه جدی نیست توی رفتنش 

ولی به نظر من اگه تصمیمش جدیه که از خونه بره، واقعا یه خونه رهن کنه و به شوهرشم بگه اگه می خوایی زندگی کنیم بیا تو خونه ی من 

😢😢😢عزیزدلم... احساس میکنم شاید شوهرت با خط و شنون کشیدن از طرف تو اوکی نیست... اگه اینطوره پیش مش ...

اصلا خیلی گیجم فقط منتظر اقدام شوهرمم. کاش یه مادری بالاسرم بود که زنگ میزد تکلیف رو روشن میکرد 

باید خودتو قوی نشون بدی اصلا نباید نشون بدی وابسته ای

تا وقتی ببینه ضعیفی ترس از دست دادنت رو نداره چون میگه این زود میبخشه انقدر ک  ضعیف انقدر ک در نبود من حالش بد

مشخص منو دوس داره و ولم نمیکنه

اما ببینه قوی هسی مث وقتی ک سر ستاره باهاش دعوا کردی میترسه نمی فهمه الان دوسش داری یا نداری سعی میکنه دل تو بدست بیاره

باید خودتو قوی نشون بدی اصلا نباید نشون بدی وابسته ایتا وقتی ببینه ضعیفی ترس از دست دادنت رو نداره چ ...

اره خودمم فکر میکنم مقتدر باید باهاش حرف بزنم قبلا هم سر پدرم یه بحثی داشتیم وقتی از موضع قدرت باهاش حرف زدم کوتاه اومد

اره خودمم فکر میکنم مقتدر باید باهاش حرف بزنم قبلا هم سر پدرم یه بحثی داشتیم وقتی از موضع قدرت باهاش ...

اگه بهش زنگ بزنی بگی بیا خونه رو تحویل بگیر من میخوام برم چی 

به نظرت  بد میشه؟

به نظر من حضوری بهش بفهمون داری میری بهتره شاید همو دیدین بیاد جلو برای اشتی

تا فردا شب صبر کن اگه خودش حرکتی زد که هیچی 

اگه نه بگو بیا خونه رو تحویلت بدم 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
آخه اسی فکر میکنه بره هتل شوهرش فکر میکنه جدی نیست توی رفتنش ولی به نظر من اگه تصمیمش جدیه که از خون ...

خب عزیزم مهم این است که بره به اونا چهکجا میره. بگه تا پیدا کردن خونه باب دلم اینجا اومدم.بالاخره خونه اونهم در تهران اونقدر اسون نیست اونم در این فصل. مهم اینه بره و یکی بالاخره جرقه بزنه بیاد برای مذاکره. اون برگرده خونه جای خالی  خانمش رو ببینه از نظر روحی داعون میشه زنگ میزنه کلی فحش به خاله ش میده .هنوز که در این موقعیت نیفتاده رفته خونه خاله آش و پلو سرجاش و اقوامشم دورش. میگه عیبی نداره زنم خونه ست مشکلی نیست. اما باید تو چالش بیفته اونم بیاد از دل استارتر آب بخوره اینقدر طفلک تنها موند حالا اون اقا بیان ببینیم چند شب می تونه تنها بمونه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها منو شوهرم خیلی دور بودیم از هم سفر رفتیم جدا جدا. شوهرم مرتب کشیک میده خیلی بیشتر از اینها جد ...

حق داری منم همینطورم وقتی قهر اینطوری می کنم یاد خوبیاش میفتم و همش دنبال اینم خودمو مقصر جلوه بدم و اونو خوب

اما بنطر من اینا وابستگی فقط و ترس از تنهایی هس

اگه قرار دل شما تنگ بشه قطعا دل همسرتونم تنگ میشه

اونم کم ساپورت و محبت از طرف شما ندیده

مادرشم تا ابد ک نمیتونه بمونه میره تنها ک بشه جای اینکه خونه اون خاله بی شخصیت بره بیاد خونه خودتون

جای خالیتون رو ببینه به خودش میاد

چون همسرتون دهن بین الان ممکن همه شیرش کنن ها خوب کردی نرفتی و ...

آخه اسی فکر میکنه بره هتل شوهرش فکر میکنه جدی نیست توی رفتنش ولی به نظر من اگه تصمیمش جدیه که از خون ...

یه نکته ای هم در نظر بگیرید 

مردی که از اول تو ناز و نعمت و پول بزرگ شده 

از بچگی هر چی خواسته فراهم بوده 

فک نکنم بتونه هر جایی و با هر شرایط مالی زندگی رو ادامه بده 

کم میاره

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بچه ها منو شوهرم خیلی دور بودیم از هم سفر رفتیم جدا جدا. شوهرم مرتب کشیک میده خیلی بیشتر از اینها جد ...

مقاومت کن لطفا الان لوس نشو باور کن صلاح نیست. یکم جدی بااش احساسات آدم رو عقب میبره گاهی. یاد رفتار آخرش بیفت....اینطوری کنی که رشته ها رو پنبه می کنی

میخوام خونه رهن کنم ولی اینقور هول هولکی نمیشه. یه فکری به سرم زد هرچی طلا و پس انداز و ماشین و.. دارم با یه وام سنگین بردارم اصلا خونه بخرم