2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 31646 بازدید | 862 پست
بچه ها من نمیدونم چطور شد قدرتم رو روی شوهرم از دست دادم موقع دوستیمون همه چیز دست من بود هرچی میگفت ...

به نظر من یه دلیلش ساپورت مالی بوده

بعد ازدواج ساپورت مالی خانواده همسرت بیشتر به چشم همه اومده

به قول معروف کسی هم که پول داره اظهار نظر میکنه

اگه این خونه مال خانواده همسرت نبود محال بود بتونن سر زده بیان ولی اینا خودشون رو صاحبخونه میدونن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من نمیدونم چطور شد قدرتم رو روی شوهرم از دست دادم موقع دوستیمون همه چیز دست من بود هرچی میگفت ...

عزیزم خانواده اشو با خانواده خودت مقایسه کردی حمایتاشون وضعیت مالی و....همین باعث کمبود اعتماد به نفس و  افسردگیت شد در صورتی که میبینی همین خانواده با حمایت های بیجاشون چی به سر بچه شون آوردن 

بچه ها من مطمئن نیستم یعنی حتی به خودم اجازه ندادم بپرسم ولی فکر میکنم این خونه که توشیم به اسم شوهرمه. چون دوتا خونه تهران دارن یکیش اجاره دادن یکیش این یه بار نادرشوهرم تو حرفهاش گفت یکی از خونه ها رو دادیم پسرم اون یکی هم به اسم دخترم

نمیدونم واقعا ایده آلشون از عروس خوب چیه؟ چی میخوان دیگه؟ من شمارو نمیشناسم کامل عزیزم ولی با همین ش ...

ممنونم عزیزم واقعا لطف دارید 

از مهربونی شماهاست. من نمیدونم اگر نبودین جطور میگذروندم. در اولین فرصتی که بیکار میشم سریع میام اینجا امیدوارم باشین که حرف بزنم سبک شم

به نظرم به خاطر افسردگیت شوهرتو از خودت دور کردی 

همسرت کسی بود که با ببخش رابطه ....  گرم و متنوع بیشتر جذبت میشد

باید مشکلات قبل و و خانواده ات رو بریزی دور فقط بچسبی به زندگیت .خانواده ات رو پیش شوهرت هیچوقت خراب نکن 

یه مثال هست که میگه حتی ببخش اگه  هز دست خانواده ات دهنت پر از خون بود جلوی شوهرت بروز نده

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

عزیزکم چون که در دوستی هنوز حرمت ها بود. بقول ما پوسته های پیاز تو هم بود ؛ بعد ازدواج اومد وارد خانه مرحوم پدر شد و هی حرف و حدیث شد..مریضی دید مراجعه پدر و برادر به بیمارستان ودید.... قبلش دورادور چی بود هیچی.و از اونطرف، بعد ازدواج خونه و ماشین برای ازدواج دادن قبلش رسمی نبوده نهایت هدیه ای تهیه می کرد.. برملاشدن مسایل خانوادگی و درون زندگی ادمهای بی جنبه رو جری می کنه. اونها خودشون رو سواره میدونن. و اینکه شما گاهی قرص افسردگی میخوردین رو خداکنه به مادرش نگفته بااشه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها من مطمئن نیستم یعنی حتی به خودم اجازه ندادم بپرسم ولی فکر میکنم این خونه که توشیم به اسم شوهر ...

عزیزم اکثر  کسایی که  بچه هاشونو حمایت مالی میکنن  خودشون رو محق میدونن که تو همه چی دخالت کنن 

به نظرم به خاطر افسردگیت شوهرتو از خودت دور کردی همسرت کسی بود که با ببخش رابطه .... گرم و متنوع بی ...

الان که چندماهه چسبیده فقط به زندگیش دیگه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم این اتفاقی هست که افتاده 

الان اوضاع اون جوری که تو میخوای پیش نمیره به نظرم به خودت ربط داره نه شوهرت .

ببین چی توی وجودت تغییر کرده که قدرتت اومده پایین. 

من حس میکنم شاید همین افسردگی که میگی باعث شد اعتماد به نفست بیاد پایین. 

ویژگی های مثبت شخصیتی خودت رو بنویس ببین چه چیزهایی رو این چند وقت توی وجود خودت نادیده گرفتی

اره سردی خودم خیلی پشیمونم

اشکال نداره  عزیزم مطمئن باش میاد سمتت 

چون اونم آدم احساسی هست 

ولی ازت خواهش میکنم به خواسته خودت و همسرت تو این مورد بیشتر اهمیت بده