2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 27100 بازدید | 766 پست

بچه ها خیلی غمگینم من هیچ وقت با مریضها نامهربونیا بی حوصله نمیشم امروز اصلا دلم نمیخواست با هیچ کدوم از مریضام حرف بزنم. حرف میزدن دلم میخواست چشامو ببندم گوشامو بگیرم.

پریروز شب یلدا بود و امروز روز زنه و من تو هردوش رو به تنهاترین شکل ممکنه و تلخ سپری کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خیلی غمگینم من هیچ وقت با مریضها نامهربونیا بی حوصله نمیشم امروز اصلا دلم نمیخواست با هیچ کدو ...

عزیززم

الان خونه تنهایی 

دیگه مادشوهرت پیامی چیزی نداد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

پسرخاله دخترخاله های شوهرت ازدواج کردن؟

معمولا نوه اولی که ازدواج می کنه قربانی دخالت خاله عمه دایی هس

اگه بچه های خودشون ازدواج کنن چی کار به زندگی خواهرزاده برادرزاده دارن

آدما تو زندگی خودشون موندن

موقعیت همسرتون تو بیمارستان جور شد؟

بچه ها خیلی غمگینم من هیچ وقت با مریضها نامهربونیا بی حوصله نمیشم امروز اصلا دلم نمیخواست با هیچ کدو ...

عزیزم خدا غم از دلت برداره💚🥺

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

دعا میکنم همسرتون به بهانه روز زن پا پیش بذاره و بتونید یکم تو خلوت با هم حرف بزنید بلکم یکم بار غم از رو دوشتون برداشته شه

انشالله به حق حضرت فاطمه که امروز ولادتشه،همه مشکلاتتون حل بشه و برگردید به خوشحالی سابق❤️❤️❤️

روزتون هم مبارک خانم دکتر🌹❤️🫂

در موضع ضعف قرار نگیر 

محکم باش 

محکم حرف بزن و اتمام حجت کن 

بذار شوهرت ترس از دست دادنت رو حس کنه 

بگو من ازت اقتدار میخوام در برابر هر کسی به غیر از خودمون که داره تو زندگیمون دحالت میکنه و حرفی که بهش مربوط نیست رو میزنه 

گرچه یه بچه ننه هیج وقت درست نمیشه......

عزیزمممم💖

شما خیلی برای درست کردن زندگیت تلاش کردی💕

روزت مبارک💖 

همسرتون نمی‌دونم چجور شخصیتی دارن که بزاره مدتی بگذره که اونجور واکنشی نشون ندید و یا نه بخاطر مناسب ...

مهم تر از اینکه ابان در خلوت بیاد جلو 

اینه که در جمع بقیه رو سرجاشون بشینه

مرد اگر مرد باشه 

مرد اگر پشت خانمش باشه 

کسی جرات نمیکنه به زنش بگه بالای چشمت ابروعه

چه برسه به این جسارتا که خاله ش بیاد بکنه 

نقش خاله چیه اصلا تو زندگی مشترک

چه ربطی بهش داره بیاد به خودش اجازه بده حرف بزنه؟

ان شاالله روز همه شما زنان نازنین مباارک که بااشه که حتماا تک تک شما قشنگها در موقع خودش قوی بودین در زندگی ها 💐و عید شما مبارک خانم دکتر. عیبی نداره تنها بودی شرف داره پیش همسری باشی که هنوز قدرت تمیز و تشخیص نداره بذار خراب بشه تا بعد درست بشه. ان شاالله که فرق جواهرو از سنگ میفهمه و با عقل خودش تصمیم می گیره برای ادامه راه🙏🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اول از همه روزت مبارک خانوم زیباا🌸💐

میدونم دیروز شوهرت و دیدی دلت لرزیده غمگین شدی باز 

ولی عزیزم یکم تحمل کن به خاطر اینکه دیگ کسی نتونه تو زندگیت سرک بکشه دیگ یکی مثل خاله شوهر نیاد راجب کادوهایی ک شوهرت واست میخره حرف چرت بزنه

برو امروز واسه خودت خرید کن عزیزم   قوی باش همین ک باور کنی تو تنهایی خوشحال و قوی هستی دنیا واست عوض میشه

عزیزم چرا از خودت توقع زیاد داری؟تو تو شرایط سختی هسی قرار نیس در هرشرایطی شادباشی و بخندی و مبادی اداب باشی

یه وقتایی داد بزن حتی تو خونه!

غصه نخور فدات شم منم یلدا تنها تو شهر غریب گذروندم روز زنم همینطور  :)با حال روحی بد خوب میتونم بفهمم چه حس تلخیه 

اما چاره ای نیست جز تحمل و استقامت 

هروقت دلت گرفت بیا حرف بزن لااقل بغض خفت نکنه این روزای سرد و سیاهم تموم میشن صبر اجبار زندگیه ......

سلام عزیزم

من هیچوقت حوصله دنبال کردن کسی رو‌ندارم ولی تو مثل دوستم میمونی 

یادت باشه همیشه میگفتم بساز کوتاه بیا درک کن 

اما الان یه نظر سنگدلانه و سرسختانه دارم برات

دعوایی که شده با خانواده همسرت برای اولین بار قراره تو و شخصیتت رو به اونا نشون بده

اونا منتظر عکس العمل تو هستن که ببینن در آینده چطور با تو رفتار کنن…

من کاری به رفتار همسرت ندارم چون مادرش اینا اونو اینطوری بار اوردن که جلوشون واینسه

من فقط درباره رفتار تو میخوام صحبت کنم ( البته در حد پیشنهاد از طرف خواهرت)

سر این مسئله به سرسخت ترین حالت ممکن رفتار کن

چون به شخصیتت توهین شده

اصلا تو و شوهرت هرررررکاری کرده بودید قبل ازدواج به هیچکس ربطی نداره

اونا باید بفهمن که تو تا اخرش رو شخصیت خودت وایسادی

هیچ جوره از موضعت پایین نیا

اتفاقا بذار همسرت هم بفهمه که اصلا قرار نیست چون تو با خانوادت اوکی نیستی جایی نداشته باشی بری

تو انقدر درس خوندی و کار کردی که یه روزی مثل الان نشینی بگی اگه طلاقم داد کجا رو دارم که برم!

هر چه زودتر از اون خونه برو

بعدم برای شوهرت شرایط بذار اگر قبول کرد که عالیه اگرم نکرد واقعا جدا شو چون این تازه شروع ماجراست و اونا هی به خودشون بیشتر اجازه میدن توهین کنن

شرط هات رو خودت میدونی ولی یکیش که به نظرم خیلی مهمه اینه که دیگه خاله شوهرت حق نداره پاش رو بذاره خونه ای که تو هستی و تو هم هرجا که اون هست نمیری ( منظورم جمع های خیلی کوچیک هست که مجبور میشی باهاش صحبت کنی )

واقعا بگو بینتون یکی رو انتخاب کنه

مگه اینکه خیلی محترمانه بیاد عذرخواهی کنه

فقط‌نذار احساسات و دلتنگی سستت کنه

ببخشید اگه دخالت کردم تو زندگیت 

همه اینا حرف هایی بود که به دوستم و خواهرم میزنم وگرنه تو خودت بسیار عاقل و پخته هستی ولی آدما مستاصل که میشن ضعیف میشن دیگه خبری از درایت و تدبیر نیست و انگار نیاز دارن که بقیه کمکشون کنن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹