2777
2789
عنوان

چرااب تازگی هرمردی سمتم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خیلی ذوق میکنییا اصلا میلی نشون نمیدی و رفتارت خشکهیا سبک حرف زدنت جوریه که طرف میگه این رابطه بی ...

ن اصلن ذوق و هیجان خاصی خودم ومایل نشون نمیدم خبب درستشم همینه

امابنظرم کارمابایدگریبان گیرشون کنه

شک نکن همین میشه و یه حا بد ضربه میخورن

الان خود منم همین مشکلو داذم..

دریغ از یه نفر بشه در مورد زندگی،آینده،احساساتمون،آینده،دلخوشیهامون،اهدافمون صحبت کرد..

همه برا خوش گذرونی میان سمتت ..

کلا اوصیه ام اینه از آدمای سطحی دور باش

اتفاقا بهتر که تو دوهفته خودشونو نشون میدن بهت👌

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

شک نکن همین میشه و یه حا بد ضربه میخورنالان خود منم همین مشکلو داذم..دریغ از یه نفر بشه در مورد زندگ ...

شمااک دستتون ت این موردبازتره،حق انتخاب بیشتری دارین،ایناب کناربنظرم مردای دهه شصتی خیلی بهتر،منعطف ترهستن وبرای طرف مقابلشون غرورندارن من ازشون حس خوبی میگیرم،اماازدهه هفتادی بعدتنفرپیداکردم

شمااک دستتون ت این موردبازتره،حق انتخاب بیشتری دارین،ایناب کناربنظرم مردای دهه شصتی خیلی بهتر،منعطف ...

بله گزینه زیاده اما من هر چیزی رو عمیقش میخپام خصوصا عشق..

طوری که توی اون حل بشم

این نباشه تو رابطه رفتن معنایی نداره و مثل خیلی از رابطه ها معامله دو سر باخته!

منم دهه شصتیم و این مدل طرز فکرم بخاطر نوع تربیت و دیدی از عشق که تو کودکیم بین اطرافیانم دیدم شکل گرفته👌

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱