2777
2789
عنوان

چرااب تازگی هرمردی سمتم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست
نه منظورم اینه اونا آلت متحرکی وگرنه اگه مرد واقعی بودن مثل آدم با شما خانم محترم وارد رابطه میشدن

من چیکارکنم ک چنین افرادی درمسیرم قرارنگیرن وافرادهم فرکانس جذبم بشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چیکارکنم ک چنین افرادی درمسیرم قرارنگیرن وافرادهم فرکانس جذبم بشن

فقط به حست اعتماد کن 

اگه مردی دیدی که حس خوبی بهش داشتی و اون مرد کسی تو زندگیش نبود ،خودت بروسراغش

وگرنه اینایی که فقط لب و دهن هستن می خوان استفاده ج.ن.سیشون ببرن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
فقط به حست اعتماد کن اگه مردی دیدی که حس خوبی بهش داشتی و اون مرد کسی تو زندگیش نبود ،خودت بروسراغش ...

اگرمن برم سمت اون شخص ممکنه منوطردکنه ازکجامتوجه بشم درضمن کسی ک تایپ من هس معمولاسمتش من نمیاد

اگرمن برم سمت اون شخص ممکنه منوطردکنه ازکجامتوجه بشم درضمن کسی ک تایپ من هس معمولاسمتش من نمیاد

شما که تایپهای مختلف می‌شناسی،از فرکانس هم سردرمیاری ،ببین طرف مقابلت با چه رفتاری جذب میشه ،همون انجام بده 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

به تازگی؟ مگه تازگیا فرقش چیه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یا خیلی ذوق میکنی

یا اصلا میلی نشون نمیدی و رفتارت خشکه

یا سبک حرف زدنت جوریه که طرف میگه این رابطه بی فایدس

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

پسر باید انقد التماس کنه انقد دنبالت کنه 

که قدر تو رو بدونه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یا خیلی ذوق میکنییا اصلا میلی نشون نمیدی و رفتارت خشکهیا سبک حرف زدنت جوریه که طرف میگه این رابطه بی ...

نه بابا باور کن مردایی که ادم هستن و واقعا به فکر تشکیل زندگی هستن با این بهانه ها سرد نمیشن

اینا که چت میکنن و پاک میکنن اینا بچه های هفده هجده ساله یا مردای متاهل هستن  همشون برا وقت گذرونی و هیجان و چهارتا عکس دیدن و ببخشید خیلیی ببخشید ذهن کثیفشون تجسم کردن و....  چت میکنن