2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 14188 بازدید | 242 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرت دلیل این کارشو نگفت ؟! اخه چرا 

چرا وقتی اینقدر دوست داره باید همچین کاری کنه خودشو مجرد جا بزنه بره سرقرار احساساتی برخورد کنه .... من نمیتونم درکشون کنم ادم باید ی دلیل برا اشتباهش داشته باشه اخه

واقعا؟چرا خب؟مگه مریضهماها ذهنمونو درگیرکردیم ناراحت شدیم با احساسمون بازی کردی یعنی!خدایی میگی؟

دارم اون دختره رومیگم گه میگه من خبرازمتاهلی اش نداشتم داره دروغ میگه بابا ترسیده 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم وقتی بچه دومموحامله بودم شوهرم بایه زنه چت +۱۸کرده بودبعدم ازش پول خواسته بودوگفته بوداگه ندی به زنت میگم اینم که آه دربساط نداره بعدزنه ازاینستا عکس چت هاشونوفرستاداون لحظه فقط نمردم شوهرم عکس اونجاشوفرستاده بودواسش😔

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
اتفاقا این بدتر سوز داره که عاطفی و دور از س.ک.س باشه صحبتاشون

سوز که داره چه عاطفی چه جنسی چه پیامک چه تو رختخواب هر چی اینکه یه نفر دیگه رو به تو ترجیح بده قلب آدم و میسوزونه💔

اینجا یکم تناقض داره چرا همون رنگیه میگه "مادرم ازم پرستاری میکنه "کامنت بعدیش اسی گفته منظور از ماد ...

اشتباه برداشت کردی قشنگم،

همسر اسی گفته، مادر من عطاری کامله، منظورش اسی بوده، در ادامه دختره هم گفته موقعی ک مریض میشم، مامانم این و درست میکنه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
منم وقتی بچه دومموحامله بودم شوهرم بایه زنه چت +۱۸کرده بودبعدم ازش پول خواسته بودوگفته بوداگه ندی به ...

کاش همشون گیر این مدل زنا بیوفتن و تاوان بدن تا آدم بشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چیکار کردی بعدش

خیانت همسر سابق شما جن سی بود؟! 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چیکار کردی بعدش

کلی خودموزدم شکمموزدم که خدالعنتم کنه اونم خیلی ترسیدگریه کردگفتم میرم به همه نشون میدم پیش پدرمادرت آبروتومیبرم اونم خیلی ازاین موردمیترسه قول دادقسم خوردگریه کردتکرارنکنه منم چاره ای نداشتم یه بچه بغلم یه بچه توشکمم به زندگیم ادامه دادم ولی دیگه مثل قبل دوسش ندارم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
اره دختره فامیلاشو فرستاد پیش خانوادم مثلا برای تحقیق انگار شوهر سابقم میخواسته بره خواستگاریش فک کن

یعنی می‌خواسته ازدواج رسمی کنه؟! خاااک

برا منم زن گفت گیر داده بود بیا زن دوم شو و...