نمیدونم الان خوابم یا بیدارم ولی میدونم منم جز زنایی شدم م بیام تاپیک خیانت بزنم
اونم چه شوهری ،،شوهری که انقدر قربون صدقه ام میرفت ک حالم بهم میخورد،شوهری که موقع پریودیا و مریضیام میشت بالا سرم گریه میکرد و عین پروانه دورم میچرخید شوهری ک هزار تومن تو کارتش بود من خبر داشتم و کارتا تمام دست من بود شوهری که هرگز محدودم نکرد درس خواستم بخونم حمایت کرد ارایشگری خواستم برم حمایت کرد شوهری ک هر وقت چیزی ازش خواستم اگه یکی خواستم دوتا خرید شوهری که بخاطر بی احترامی خانوادش بهم دوسال باهاشون قهر کرد حالا بیاین چت هاشو بخونید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه همچین حرفی نزدم ولی خب چ دلیلی داره خانومه شات هارو بفرسته ب ایشون؟ کلا شک برانگیزهمگ خانومه جوری ...
اگر تاپیک سرکاری نباشه
من حس میکنم اقا گفته مجرده و وقتی دختر فهمیده از حرص اینکار و کرده
البته واسم سواله شماره ایشون و از کجا اورده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔