2777
2789
عنوان

فک کنم دختر پسر خالم عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 84 پست
ربطی به سن نداره اقایون ۹۰درصدهمینن

والا من توهم نزدم.نگاهشو به خودم دیدم.رفتاراشو با مادرمم که یه جوری بوده که چن نفر پیشنهادش دادم به مادرم برا من.

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش ی ذره ای اعتماد به سقف شما پسرا دخترا هم داشته باشن

😂

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

متاسفانه یه چند سالی هست به یه شناختی از بعضی آقایون رسیدماونم اینه که گاهی اوقات به طرز عجیبی خودشی ...

والا چی بگم.توی این مورد امیدوارم که اشتباه کنم.ولی اینکه با وجود خواستگار ازدواج نمیکنه برام مشکوکه

والا چی بگم.توی این مورد امیدوارم که اشتباه کنم.ولی اینکه با وجود خواستگار ازدواج نمیکنه برام مشکوکه

ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه

باور کنید من اینو تجربه کردم

یه آقایی که هیچ حسی بهش نداشتم یکمی هم حس دلسوزی نسبت بهش داشتم فکر میکرد ازش خوشم اومده

و این خیلی خیلی عصبیم کرد

بهش فکر نکنید کلا باعث میشه رفتارتون باهاش عجیب بشه

🦦
ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشهباور کنید من اینو تجربه کردمیه آقایی که هیچ حسی بهش نداشتم یکمی هم حس د ...

من الان والا چن ساله اصلا ندیدمش و هیچ وقتم سعی نکردم باهاش ارتباط بگیرم

حالا چ نازم میکنی. هیچ وقت نفهمیدم این پسرا ک میگن حسی ب فلانی ک دوسم داره ندارم ینی چی. یکی ب ادم محبت کنه ادمو برا خودش بخاد مهربون و خوش اخلاق باشه عین پروانه دور ادم باشه پ دیگ یه پسر چی میخاد و اون حس کوفتیش از چ طریق ایجاد میشه. لابد فقط از طریق قیافه انجلینا جولی طور و اندام جنیفر لوپز طور و فلان 😑😑😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
حالا چ نازم میکنی. هیچ وقت نفهمیدم این پسرا ک میگن حسی ب فلانی ک دوسم داره ندارم ینی چی. یکی ب ادم م ...

خب عزیزم پسرا هم دل دارن

چرا جبهه میگیرین

شاید از یه نفر که قیافه متوسطی هم داشته باشه از نظر بقیه خوششون بیاد و به دلشون بشینه ولی یکی همه چی تموم باشه ولی به دل طرف نباشه

زور که نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....