2777
2789
عنوان

فک کنم دختر پسر خالم عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 83 پست
جواب ندادن رو توهین میدونم.ولی من میگم وقتی چن روز دیر جواب میدم خب باید خودش بفهمه دیگه

هم پا پس میکشین هم پا پس میزارین 

جواب ندین تا تکلیف خودشو بدونه بنده خدا 

شما خیلی بدون انصاف حرف میزنی خانم

وااای منم خیلی به فامیل احترام میزارم بعد پسراشون فکر میکنند هدفم  جلب توجه و دنبال ازدواج با اونا هستم  به خدا  اصلا اینجوری من از ازدواج فامیلی متنفرم ، سنم بالای ۳۰ هستش باز هم ازدین فکرها دارند  نمیتونم به بزرگترها بی احترامی کنم و سرد برخورد کنم ،دارم رو خوردم کار میکنم ازشون فاصله بگیرم  

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور که شما گفتی پس منم لو رفتم جلو همکلاسیم😐

اگر انقدر سریع طرف میفهمه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
وااای منم خیلی به فامیل احترام میزارم بعد پسراشون فکر میکنند هدفم جلب توجه و دنبال ازدواج با اونا ه ...

اینکه شما با همه یه جور رفتار کنین ایراد نداره توجه خاص به یه نفر یا مادرش میشه همین قضیه من

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

اینکه شما با همه یه جور رفتار کنین ایراد نداره توجه خاص به یه نفر یا مادرش میشه همین قضیه من

نه واقعا جدی میگم  از این فکرها میکنند ، مثلا پسرها من رو یه مراسمی جایی میبینند سلام نمیدن ،البته منم باهاشون حرف نمیزنم 😏

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
نه واقعا جدی میگم از این فکرها میکنند ، مثلا پسرها من رو یه مراسمی جایی میبینند سلام نمیدن ،البته م ...

یعنی به بقبه دخترای فامیل توجه میکنن بغیر شما؟

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

یعنی به بقبه دخترای فامیل توجه میکنن بغیر شما؟

بله ،اما الان فکرش رو میکنم چرا اینجورین؟!!!! پناه برخدا😅😅😅😅😆

بله ،اما الان فکرش رو میکنم چرا اینجورین؟!!!! پناه برخدا😅😅😅😅😆

شاید بخاطر رفتار گرم شما کلا دچار سو تنفاهم شدن