2777
2789

بچم دورم میپلکه حوصلشو ندارم شوهرم میگ چته میگم هیچی حوصله ندارم

ب چیزایی ک میخواستم خیلیاشو نرسیدم شرایط الانم چیزی نبود ک میخواستم و این منو داغون میکنه گاهی همه چی هجوم میاره تو فکرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری فقط برای تو اینطوری نیست باور کن خیلیامون دقیقا همین حالو داریم گاهی اوقات 

اما اینده خیلی غیر قابل پیشبینیه غم میره خوشحالی میاد شرایط عوض میشه هیچی همینجوری نمیمونه غصه نخور 

زندگی همینه بخای با غم میگذره بخای با خوشحالی 

همه چیز گذراس 

حق داری فقط برای تو اینطوری نیست باور کن خیلیامون دقیقا همین حالو داریم گاهی اوقات اما اینده خیلی غی ...

آره عزیزم درست میگی ولی خب دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم ینی مجبور نبودم غذام نمیخوردم

آره عزیزم درست میگی ولی خب دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم ینی مجبور نبودم غذام نمیخوردم

دست خودته بخدا فقط پاشو خودتو درگیر یچیزی کن که دوس داری فقط کافیه حواست پرت بشه از فکرو خیال کردن 

نزار حال بد بهت غلبه کنه

دست خودته بخدا فقط پاشو خودتو درگیر یچیزی کن که دوس داری فقط کافیه حواست پرت بشه از فکرو خیال کردن ن ...

چیزایی ک من دوس دارم مث رفتن بیرون خرید کردن گشتن نه پولشو دارم نه کسی ک باهاش برم😔