فریبااجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2435 عنوان حوصله هیچی ندارم چیکار کنم اصلاا انگیزه ندارم 😔 131 بازدید | 8 پست بچم دورم میپلکه حوصلشو ندارم شوهرم میگ چته میگم هیچی حوصله ندارمب چیزایی ک میخواستم خیلیاشو نرسیدم شرایط الانم چیزی نبود ک میخواستم و این منو داغون میکنه گاهی همه چی هجوم میاره تو فکرم😔 امروز | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahiiigoliii78 عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 347 منم همینطور 😭خیلی زیاد کلافم حوصله هیچی و هیچکس رو ندارم کلمات بیشتر از گلوله ها آدم میکشن!
فریبااجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2435 منم همینطور 😭خیلی زیاد کلافم حوصله هیچی و هیچکس رو ندارم بخدا اصن انگار هیچی حالمو خوب نمیکنه داغونم
fatemeeeeeeeeee عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1455 حق داری فقط برای تو اینطوری نیست باور کن خیلیامون دقیقا همین حالو داریم گاهی اوقات اما اینده خیلی غیر قابل پیشبینیه غم میره خوشحالی میاد شرایط عوض میشه هیچی همینجوری نمیمونه غصه نخور زندگی همینه بخای با غم میگذره بخای با خوشحالی همه چیز گذراس
فریبااجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2435 حق داری فقط برای تو اینطوری نیست باور کن خیلیامون دقیقا همین حالو داریم گاهی اوقات اما اینده خیلی غی ... آره عزیزم درست میگی ولی خب دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم ینی مجبور نبودم غذام نمیخوردم
fatemeeeeeeeeee عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1455 آره عزیزم درست میگی ولی خب دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم ینی مجبور نبودم غذام نمیخوردم دست خودته بخدا فقط پاشو خودتو درگیر یچیزی کن که دوس داری فقط کافیه حواست پرت بشه از فکرو خیال کردن نزار حال بد بهت غلبه کنه
فریبااجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2435 دست خودته بخدا فقط پاشو خودتو درگیر یچیزی کن که دوس داری فقط کافیه حواست پرت بشه از فکرو خیال کردن ن ... چیزایی ک من دوس دارم مث رفتن بیرون خرید کردن گشتن نه پولشو دارم نه کسی ک باهاش برم😔
فریبااجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2435 منم اینم هععی از بس تو این گوشی گشتم و از تل ب اینستا از اینستا ب اینجا و...خسته شدم