2777
2789

سلام همیچینم تازه عروس نیستم اول تیر عروسی کردیم .منو شوهرم سه هفته پیش رفتیم خونه دوستش برا اولین بار الان شوهرم میگه شب یلدا دعوتشون کنیم 

دوستشم طوری هست که هر جایی بخان برن سه خونواده با هم میرن که این هر ۴ نفرم با هم دوستن

ولی خب من مبخوام شب یلدا خونه مامانم باشم یا اصلا با کسایی باشم که صمیمی ترم باهاشون 

نه اینکه شب یلدا ابنا بیان من بخام همش درگیر پذیرایی ازشون باشم 

حرفم بده؟ چطوری قانعش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برات یلدایی نمیارن؟

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بگو یه شبه دیگه ،بگو شب یلدا برا بزگتراست الان بهشون هم بگیم‌ضایع است حتما میخوان خونه ی مامان باباهای خودشون برن خودشون برنامه دارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگر رفتین خونش باید دعوتشون کنید ولی الان نه بزارین بعد یلدا

منم همینو میگم میگم یه شب دیگه هر سه خونواده هم اصلا بیان ولی شب یلدا نه 

با خانوماشون معضبم و اینکه کمکم نمیکنن 

من شب یلدا کوفتم شه اونوقت

بگو شب یلدا کی میره مهمونی؟ 

هرکس میخواد خونه ی مامان و بابای خودش باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲