2777
2789
عنوان

چرا میگن گذشته افراد مهم نیست

208 بازدید | 26 پست

والا یسری خاطرات فراموش نمیشن حتی اگه فرد دوباره انجام نده

شما می‌تونی سال‌ها جایی بمونی که روحت آسیب ببینه و حالت خوب نباشه و هزار جور فکر و خیال آزارت بده و همه‌جوره اون محیط واست عذاب‌آور باشه،اما یه شب فقط با یه جمله تصمیم بگیری دیگه اونجا نمونی و برای همیشه همه‌چیو ترک کنی؛بحثِ نخواستن و نموندن و رفتن نیست،بحثِ حُرمت و احترامه...لینک ناشناس منhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1545204

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون طرف یهو ممکنه متحول بشه..

کم نداشتیم.

ب شخصه گذشته برام اصلا مهم نیست

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

خیلیم مهمه اونا چرت میگن مثلا میخوان روشن فکر بازی در بیارن😑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مهمه واقعا ولی مهم تر اینکه ببینی رد پای گذشتش توی زمان حال هم هست یا نه

که اکثرا هست نمونش شوهرم

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔