2777
2789
عنوان

چرا میگن گذشته افراد مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
چون طرف یهو ممکنه متحول بشه..کم نداشتیم.ب شخصه گذشته برام اصلا مهم نیست

بابا چرته

اصلا بگو متحول شد

من دختر دیدم با سن کم همش مهمونی و مشروب و اینا

حالا این متحول شه گذشتش تغییر میکنه؟

شما می‌تونی سال‌ها جایی بمونی که روحت آسیب ببینه و حالت خوب نباشه و هزار جور فکر و خیال آزارت بده و همه‌جوره اون محیط واست عذاب‌آور باشه،اما یه شب فقط با یه جمله تصمیم بگیری دیگه اونجا نمونی و برای همیشه همه‌چیو ترک کنی؛بحثِ نخواستن و نموندن و رفتن نیست،بحثِ حُرمت و احترامه...لینک ناشناس منhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1545204

خیلی هم مهمه 

طرف خلاف کار بوده خائن بوده دزد بوده دو دره باز بوده روانی بوده قاتل بوده 

بعد بیست سال تصمیم گرفته خوب باشه 

خب اون گذشته تو شخصیتش نقش بسته با اون روزها زندگی کرده قطعا که هنوز تو وجودش هست وسوسه انجامشو داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا چرتهاصلا بگو متحول شدمن دختر دیدم با سن کم همش مهمونی و مشروب و ایناحالا این متحول شه گذشتش تغی ...

تفکرا فرق داره من گذشتم پاک پاکه ی دست گرفتن هم نداشتم.

ولی کسی اصلا لاشی با ۲۰ نفر وقتی توبه کنه خدا و عیسی ببخشن من خر کی باشم گذشتش برام مهم باشه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

تفکرا فرق داره من گذشتم پاک پاکه ی دست گرفتن هم نداشتم.ولی کسی اصلا لاشی با ۲۰ نفر وقتی توبه کنه خدا ...

بحث بخشش نیست

طرف آلزایمر نداره که از گذشتش و حس و حالی که داشته همیشه زیر زبونشه

شما می‌تونی سال‌ها جایی بمونی که روحت آسیب ببینه و حالت خوب نباشه و هزار جور فکر و خیال آزارت بده و همه‌جوره اون محیط واست عذاب‌آور باشه،اما یه شب فقط با یه جمله تصمیم بگیری دیگه اونجا نمونی و برای همیشه همه‌چیو ترک کنی؛بحثِ نخواستن و نموندن و رفتن نیست،بحثِ حُرمت و احترامه...لینک ناشناس منhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1545204
بحث بخشش نیستطرف آلزایمر نداره که از گذشتش و حس و حالی که داشته همیشه زیر زبونشه

نمیدونم

تفکرا فرق داره.

من اینجوریه تفکراتم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بخوای گذشتش رو فراموش کنی HPV دوباره یادت میاره🤣

😂😂😂