2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا اینم جواب اعتراضای ما😄

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست
نه. منظورشون اینه برای بار دوم نمیشه ترمیم مجدد کرد. یعنی کنکوریای ۱۴۰۲ به قبل. که حدود ۴۰۰ هزار نفر ...

هر چی 

بازم ظلمه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

هر چی بازم ظلمه

لعنت بهشون

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه شورای انقلاب فرهنگی مرغش یه پا داره.صدای این همه دانش اموزو نمیشنوه:) ایشالا کارما این کارا ...

ایشالاا

همیشه به ضرر ی سری دانش اموزا میشه با اشتباهاتشون

ولی زیاد نگران نباش

یهو دیدی ی هفته قبل از نهایی گفتن میتونی ترمیم کنی

هیچ چی مشخص نیست برا اینا

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
ایشالااهمیشه به ضرر ی سری دانش اموزا میشه با اشتباهاتشونولی زیاد نگران نباشیهو دیدی ی هفته قبل از نه ...

امیدوارم همینطور باشه. انشالله که کنکورتو خوب بدی💞

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اره پرسیدم گفتن مشکلی نیستانگار این مصوبه بعد ۴۰۲اومده

نه بابا فقط امسال اومده. سال قبل رفیقم برای بار دوم ترمیم کرد تو حوزه کنار هم نشسته بودیم. حالا الان..