2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 154 پست
شما فکر میکنم بچه ندارید بله برای یه آدم بزرگسال که به بلوغ عقلی رسیده فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ن ...

نه من بچه ندارم ولی شبکه ها هم قابلیت حذف و قفل دارن 

مادری که بچه اش رو بدون نظارت میذاره پای تلویزیون چه ایران چه هر شبکه ای نمیتونه مادر آگاهی باشه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خواه ناخواه از یه جایی به بعد تو خونه هم چشماشونو ببندی بیرون میبینن توگوشی دوستاشون اینستا رو میبین ...

بیرون اصلا تنها نمیرن،،،حتی خونه ی مامان خودم.....خرید،باهم میریم،،،باهم مییایم....به سلیقه ی هم انتخاب میکنیم....باهر کسی نمیزارم دوستی کنن....تومدرسشون...یکی دو تا از همکلاسی دختر دوممو قبول ندارم.....تو پی وی شاد به دخترم پیام داده بود.....بهش گفتم دیگه حق نداری به دخترم پیام بدی وگرنه میام مدرسه طور دیگه ای باهات برخورد میکنم......با تشکر اولیا.....بلاکش کردم....  

با بچهام هم مادرو فرزندیم هم دوستیم....تمام حرفا و رازامونو باهم در میون میزاریم...دلشون بخواد باهم تصمیم میگیریم،وقت میزاریم.کافی شاپ میریم....پارک میریم.تفریح میریم....مهمونی میریم...ولی با دوست اصلا..خودشونم اینطوری دوست دارن....یکیمون که مریض بشه،بقیه باید پرستار بشن.....جالبه باهم کیف میکنیم...از کنار هم بودن لذت میبریم...منم عاشق بچهامم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیرون اصلا تنها نمیرن،،،حتی خونه ی مامان خودم.....خرید،باهم میریم،،،باهم مییایم....به سلیقه ی هم انت ...

یکم زیادی سخت گیری.مثل مامان من.اونم یکی از دوستانو ازم دور کرد.

خوب نیست عزیزم.خوددانی

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
بله. من برای خودم اوکی می‌دونمش. ولیموافقش نیستم واسه خونه‌ای که بچه داره. بچه های ما همه جا تفکیک م ...

نمیدونم 

راستش خودم اهل انتخاب هستم 

حتی شبکه های مذهبی هم برای من لزوما همشون مناسب به نظر نمیان

و خب توی ماهواره شبکه های تربیتی مذهبی خوبی هم دیدم

از جامعه هم نگم بهتره 

توی همین جامعه خودمون بچه ها چیزای داغونی میبینن که بعیده توی رسانه ها باشه 

والد شدن همینه. نه تنها نت و ماهواره که جامعه اطرافمون رو هم باید دقیق بررسی کنیم 

درسته که بچه ندارم ولی تاپیک های نوجوانان همین سایت در مورد مسایل مدرسه رو میبینم به فکر فرو میرم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیرون اصلا تنها نمیرن،،،حتی خونه ی مامان خودم.....خرید،باهم میریم،،،باهم مییایم....به سلیقه ی هم انت ...

همه ی اینا تا یه جایی قشنگه براشون مطمئن  باش به دوست نیاز دارن ،ویه جایی یهو فراری میشن ازت ،اینو دوستانه میگم چون خودم دختر بزرگ دارم جبهه نگیر ،نمیشه بچه رو تو قوطی نگه داشت، یه جایی بد از کنترلت خارج میشه یهو همه چی  ،بچه هات یهو از محیط بستهه پرت میشن تو دریا یهو همه چیوباهم میخوان امتحان کنن ،مث یه انسان گرسنه که چند روز چیزی نخورده یهو یه عالمه خوراکی متنوع جلوشون گذاشته میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره تبلیغات دارن.من بالاتر هم گفتم ترک هستم فقط ترکیه میبینم و کلی مسابقه اشپزی و سریال و مسابقه های ...

آره دیگه....سلیقها متفاوته....خوب شبکه های آشپزی و خیاطی بقول شما مسابقه هم داره.....ولی خوب بچها کنجکاون

نمیدونم راستش خودم اهل انتخاب هستم حتی شبکه های مذهبی هم برای من لزوما همشون مناسب به نظر نمیانو خب ...

دقیقا. مسئولیتش خیلی سنگینه. من ترجیح می‌دم بعد مهاجرت بچه‌دار بشم. تربیتش راحت تر می‌شه واقعا. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

دقیقا. مسئولیتش خیلی سنگینه. من ترجیح می‌دم بعد مهاجرت بچه‌دار بشم. تربیتش راحت تر می‌شه واقعا.

هی خواهر 

به این راحتی هم نیست

دوستم کانادا هستن 

محجبه

گاهی با هم حرف میزنیم

دغدغه های بزرگی داره چون تربیت ما کاملا تفاوت داره 

نه اینکه بحث خوب و بد باشه نه

فقط بحث تفاوته

نه من بچه ندارم ولی شبکه ها هم قابلیت حذف و قفل دارن مادری که بچه اش رو بدون نظارت میذاره پای تلویزی ...

یعنی شما میگید الان شبکه ماهواره ای داریم که هیچ تبلیغی نداره و تمام فیلم‌هاش با سانسور کامله

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یعنی شما میگید الان شبکه ماهواره ای داریم که هیچ تبلیغی نداره و تمام فیلم‌هاش با سانسور کامله

بچه تون چند سالشه؟؟ مگه میشینه پای تی وی واقعا؟؟ 

پسرم تا بچه بود که همش کار تون  میدید.الانم که ۱۳ سالشه کلا تو اتاقه یا مشعول درسه یا با دوستاش حرف میزنه یا کلا بخاطر زبانش فیلم نسخه اصلی میبینه.

با ما نمیاددبشینه فیلم ترکی با هر چیزی ببینه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

من میگم اگر بچه دارید مسئولیت شما بزرگتر از تبلیغ و فیلم هست

دوستم پسر نوجوان دارن

ماهواره هم دارن

فیلم ها رو از شبکه های داخلی خصوصی میبینن 

Vod ها زحمت حذف محتوای نامناسب رو برای ما میکشن و برای همین وقتا خوبن 

اگر ماهواره رو به قصد این میخرید که بار مسئولیت والد بودن رو براتون کم کنه نخرید 

هی خواهر به این راحتی هم نیستدوستم کانادا هستن محجبهگاهی با هم حرف میزنیمدغدغه های بزرگی داره چون تر ...

من هم محجبه‌ام در حد تعادل. 

و معتقدم بچه باید از اول بدون تفکیک جنسیتی بزرگ بشه که عادی‌ترین چیزها براش تابو نباشه. 

بنظرم اونجاها بیشتر قوانین دین رعایت می‌شه 😁

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

من هم محجبه‌ام در حد تعادل. و معتقدم بچه باید از اول بدون تفکیک جنسیتی بزرگ بشه که عادی‌ترین چیزها ب ...

اینو موافقم 

سگ از وقتی نجس شد ک دزد گرفت

ماهواره هم از وقتی که مارو با واقعیت اشنا کرد ، گفتن بی برکتی میاره 

چرت و پرت و خرافات رو تو ذهن مردم کردن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}