2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 155 پست

😑😑زنگی بدون ماهواره رو نمیتونم تصور کنم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

مسیر ترکیه.شبکه استار تی وی.همین امشب میده ساعت ۸ یا هشت و نیم شروع میشه

مرسی عزیزم پس دوبله نیست زبان اصلی ه من فکز کردم شبکه ها جم میده دوبله شده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجرد بودم نداشتیم......ازدواج کردیم،زنو شوهر بودیم بازم نداشتیم.....الانم بچهامون دیگه بزرگ شدن نمیگیریم......هیچکدوممونم اینستا نداریم......

با اینطور چیزا،حواس بچها به ی سمت دیگه میره......الان ساکت و آروم دارن درس میخونن....نماز،روزه.قران.....حرف گوش کنن.....

چرا کاری کنم که اختیار بچهام از دستم در بره.....یا اختیارشونو نداشته باشم......

اگه میخوای بچه هات در آینده از خدا فاصله بگیرن ماهواره بیار

ما چند سال داشتیم آخرش به این نتیجه رسیدیم که واقعا زندگی را نابود میکنه

شاید الان متوجه نشی ولی به مرور زمان سبک زندگی و فکری آدم را عوض میکنه

من مجرد بودم نداشتیم......ازدواج کردیم،زنو شوهر بودیم بازم نداشتیم.....الانم بچهامون دیگه بزرگ شدن ن ...

والا بچه های منم همینن شکر خدا.ماهواره هم داریم.ربطی نداره بخدا.مهم تربیته

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

ما ماهواره داخلی داریم با اینتر نشنال

واقعا تاثیر میذاره همش میشه رابطه خیانت به خانواده بچه تو شکم معلوم نیس کیه چقد فیلماشون خیانت توشون هست و رابطه نامشروع بچه ببینه متوجه میشه همه چیزو دیگه

الان بچه خاهر شوهرم رو میبینم که فیلم رو برا مادرش میگه و قشنگ میدونه چی به چیه

خدا رو شکر عاقله وگرنه بچه ها خراب میشن با دیدن این فیلما

مرسی عزیزم پس دوبله نیست زبان اصلی ه من فکز کردم شبکه ها جم میده دوبله شده

نه عزیزم ما ترکیم و ترکیه میبینیم.

ولی فکر کنم اون مسیرا هم بدن اما نمیدونم کدوم شبکه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
من مجرد بودم نداشتیم......ازدواج کردیم،زنو شوهر بودیم بازم نداشتیم.....الانم بچهامون دیگه بزرگ شدن ن ...

خواه ناخواه از یه جایی به بعد تو خونه هم چشماشونو ببندی بیرون میبینن توگوشی دوستاشون اینستا رو میبینن ،مگه میشه بجه ی اموزی و دور از همه چی دور نگه داشت نتیجه ش میشه پنهان کاری و یواشکی دیدن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بخدا چند سالی هست اصلا نزدم سمت ایران .حالم بد میشه

بابام میگه شبکه ایران آخوندا بد آموزی دارن

کلا ایرانو قفل کرده

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

مگه پسرت رشتش چیه؟

ابتدایی درس میخونه معلمش انقدر کاردستی و آزمایش میگه 

اصلا نمی‌فهمم کی صبح میشه کی شب میشه

الان هم که آنلاینه نت ضعیفه شاد اصلا بالا نمیاره صبح تا ظهر تو شاد هستم بعدش هم باید ناهار آماده کنم خونه رو مرتب کنم😕  

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
داره الان دختر من کنجکاو شده متاسفانهولی شبکه های ایرانی و قرانی هم داره

خب برا همین موافقش نیستم واسه خونه‌ای که بچه داره. 

بچه های ما همه جا تفکیک می‌شن از لحاظ جنسیتی. جامعه‌ای که تو ماهواره نشون می‌ده خیلی متفاوته با چیزی که بچه ها تو خیابون می‌بینن

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328