2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 154 پست

من صداوسیما رو نمیبینم ولی ماهواره هم مثل گذشته نیست نمیدونم شاید جهتی که من دارم به دردنخوره(یاه ست دارم)همه شبکه هاش بیشتر از فیلم تبلیغات نشون میده دیگه کلا تاویزیون چه ماهواره چه صدا و سیما برام جذابیتی نداره☹️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نداریم 

از صدا سیما هم فیلم نمی‌بینیم مگه اینکه یه فیلم قشنگ،پخش کنه 

خانوادم کلا مشکلی با فیلم های مختلف ندارن ولی تصمیم گرفتیم ماهواره رو نگیریم 

اگه فیلم خاصی مد،نظر باشه دانلود میکنم باهم نگاه می‌کنیم 

تو خونه ی خودمون نداشتیم دیگه دیدم تلویزیون خیلی تکراری شده گفتم شوهرم آوردش.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

والا ماداریم اینهمه سال  برکت هم داریم بی بند وب ار هم نشدیم خیانت هم نکردیم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ماهواره هیچی نداره شبکه های فیلمش.

نهایت میگید خوده نصاب شبکه هایی که خوب نیست رو قفل کنه. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من کلا چون ترک هستیم مسیر ترکیه میبینیم.طرفای صبح که کلا مسابقس .مسابقه اشپزی و ....تا ساعت ۷.بعدشم سریالایی که بعصی روزا میده نگاه میکنم و یا مسترشف رو که بازم مسابقس نگاه میکنم.

تا حالا بداموزی نداشته واسمون😇😁

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

باور کنید ماهواره هیچ چیز بدی ندارد 

هر شبکه ای که نخواهی رو میتونی حذف کنی

کلی فیلم و سریال میتونی ببینی

آهنگ گوش کنی

آشپزی یاد بگیری

ورزش کنی ...

بعضیا تصور اشتباهی دارن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نه ماهواره داریم نه تلویزیون نگاه میکنم ونه اینستا دارم 😁

تمام وقتمو درس پسرم گرفته 

گاهی فیلم دانلود میکنم نگاه میکنم خیلی حوصله م سر بره یا میرم میگردم یا میرم خونه ی مادرم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

ماهواره نداریم

اینستا هم نداریم

سوال بعدی😁

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

تازه شبه هایی که فیلم خارجی می‌ذاره هیچوقت فیلم های مثبت هیجده رو طول روز نمی‌ذاره 

همیشه آخر شب می‌ذاره 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

ول کن توروخدا.الان همه دادن خیلیم با برکتن.درثانی چیزی نشون نمیده که ماهواره.چندتاسریال که فوق فوقش ...

صحنه داره فیلماش. مگه اینطور نیست؟ 

یا تبلیغاتش در مورد بزرگ کردن فلان جا و مشکلاتِ ….

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328