اخه تلوزیون ایران واقعا هیچی نداره شبکه خانگیم حوصله ندارم دانلودکنم ببینم مایه خانواده سنتیم اونقدرا مذهبی نیستیم ولی این کلیشه ازبچگی توذهنمون که ماهواره بی برکتیه میاره توخونه😂الان بنظرم محتوای ماهواره ازاینستاکه بدترنیست همش اینستایییم بعضی وقتادلم میخادبگیریم ولی میگم شاید محتواش برابچه هامون بدباشه البته الان اونام کوچولوانا
من صداوسیما رو نمیبینم ولی ماهواره هم مثل گذشته نیست نمیدونم شاید جهتی که من دارم به دردنخوره(یاه ست دارم)همه شبکه هاش بیشتر از فیلم تبلیغات نشون میده دیگه کلا تاویزیون چه ماهواره چه صدا و سیما برام جذابیتی نداره☹️
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نهایت میگید خوده نصاب شبکه هایی که خوب نیست رو قفل کنه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
من کلا چون ترک هستیم مسیر ترکیه میبینیم.طرفای صبح که کلا مسابقس .مسابقه اشپزی و ....تا ساعت ۷.بعدشم سریالایی که بعصی روزا میده نگاه میکنم و یا مسترشف رو که بازم مسابقس نگاه میکنم.
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔 وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟ حرفی...نظری...کپشنی https://daigo.ir/secret/2766070756
تازه شبه هایی که فیلم خارجی میذاره هیچوقت فیلم های مثبت هیجده رو طول روز نمیذاره
همیشه آخر شب میذاره
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍