2777
2789

به نظر من هرچیزی که تو رو شاد کنه، خداییه، هر لحظه که از زندگی ات لذت ببری و از ته دل خوشحال باشی خدا رو پیدا کردی، هر کاری که از انجامش لذت ببری کار خداییه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما فکر میکنم.دنبال رسالت زندگیمم.حس میکنم من متعلق به این زندگی نیستم.حس میکنم باید توو یه زندگی خیلییییی بهتروعالی تر از این باشم.این حقم نیست.اما راهمو گم کردم نمیدونم چطور زندگیمو تغییر بدم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
دارم باور می کنم که می تونم خیلی چیزها رو راحت به دست بیارم. خیلی چیزهایی که یک روزی آرزوش رو داشتم ...

میشه از تجربیاتت بمنم بگی.من امروز شغلمو از دست دادم.حس میکنم افتادم توو چرخه ی تکرار

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

به نظرم حس ما آدم ها هیچ وقت دروغ نمی گه. جنگ بین عقل و قلب هیچ وقت تمومی نداره، عقل و منطق به من میگه باید همین جایی که هستم بمونم، همه اطرافیانم بهم میگن جایی که تو هستی خیلی هم خوبه اما حس من این رو نمی پذیره، با گذشت مدت زمان طولانی حس من هیچ تغییری نکرده. 

کاش بتونم به این حس اعتماد کنم و با هدایت های قلبم زندگی کنم

من همیشه برای خودم یک مبلغی رو به عنوان درآمد تعیین می کنم و هر روز خدا رو شکر می کنم که به این درآمد فرضی رسیدم. چند وقت پیش داشتم دفترهای شکرگزاری ام رو که پر شده بود نگاه می کردم دیدم ای وای حقوقی که امروز دارم دریافت می کنم دقیقا معادل همون مبلغی بوده که مدت ها پیش در موردش شکرگزاری می کردم و از خدا می خواستم

زمانی که بنا به شرایط پیش اومده از کار قبلی ام اومدم بیرون دیگه واقعا توان نداشتم اونجا ادامه بدم ولی من برای خارج شدن از اون کار مردد بودم و هر روز از خدا کمک می خواستم، شرابط به شکل پیش رفت که بالاخره من از اون جا اومدم بیرون و بعد 7 الی 8 ماه در یک مکان دیگه با فشار کاری خیلی کمتر از قبل و حقوق بالاتر مشغول به کار شدم. 

همه این ها رو نتیجه کمک های خدا،  شکرگزاری هام، رها بودنم، صبور بودنم و آسون گیر بودنم در زندگی می دونم

هرچند میدونم در جای فعلی هم موندنی نیستم چون من برای کار کارمندی ساخته نشدم. ولی صبر می کنم و درخواست می کنم و شکر گزاری می کنم و از خدا می خوام راه رو به من نشون بده

منم مثل شما فکر میکنم.دنبال رسالت زندگیمم.حس میکنم من متعلق به این زندگی نیستم.حس میکنم باید توو یه ...

مانی که بنا به شرایط پیش اومده از کار قبلی ام اومدم بیرون دیگه واقعا توان نداشتم اونجا ادامه بدم ولی من برای خارج شدن از اون کار مردد بودم و هر روز از خدا کمک می خواستم، شرابط به شکل پیش رفت که بالاخره من از اون جا اومدم بیرون و بعد 7 الی 8 ماه در یک مکان دیگه با فشار کاری خیلی کمتر از قبل و حقوق بالاتر مشغول به کار شدم. 

همه این ها رو نتیجه کمک های خدا،  شکرگزاری هام، رها بودنم، صبور بودنم و آسون گیر بودنم در زندگی می دونم

خدایا منو در حال خوب نگه دار. نگرانی ها رو از من دور کن. یه راه خوب برای ماندن در حال خوب انجام کارهایی هست که دوست داری. من خودم ورزش می کنم، وب گردی می کنم، با دوستان و خانواده وقت می گذرونم، مهمونی میرم. وقتی پول دارم هرچیزی که لازم دارم و دلم می خواد برای خودم می خرم. اینها حال خوب کن های من هستند

اینقدر در پیچ و خم دغدغه ها و مسئولیت های زندگی غرق شدیم که راه اصلی زندگی رو گم کردیم. مسیر اصیلی که اگه بهش برگردیم همه دغدغه هامون حل میشه. اینو به خودم می گم  که بعضی وقت ها اینقدر غرق فکر کردن به آینده و نقشه کشیدن برای زندگی و تعیین هدف کردن و ... میشم که اصلا فراموش می کنم یه کم تو زمانی که الان هستم باقی بمونم و از این همه زیبایی و نعمتی که در اختیارم هست لذت ببرم. 

خیلی سخته که بخوای خودتو تو زمان حال نگه داری و از همین چیزی که الان داری نهایت لذت رو ببری. اگه تو این لحظه موندی و سپاسگزار شرایط الان ات بودی اون وقت خدا معجزه هاش رو برات رو می کنه