2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گل نزارزیادبپزه فدات نیم پزکن نه اونقدربپزه نه اونقدرنیم پزباشه اردسوخاری هم بزن

دمت گرم مرسی عزیزم این دفعه با این فرمت میرم جلو . نسبت سیب زمینی و تخم مرغ چجوری باشه؟

اسی جان با اجازت من یه سوالی بپرسم آقا من همیشه کوکو سیب زمینیم وا میره بعد 7 سال 1 بار نشده درست از ...

چطوری درست میکنی؟ سیب زمینی رو میپزی یا خام درست میکنی؟ و اینکه اگه شهر مرطوب زندگی میکنی ممکنه به خاطر رطوبت هوا هم باشه

چطوری درست میکنی؟ سیب زمینی رو میپزی یا خام درست میکنی؟ و اینکه اگه شهر مرطوب زندگی میکنی ممکنه به خ ...

تهرانم . خییییلی میپزم سیب زمینی رو . اینجا یکی از دوستان گفت نباید خیلی بپزی و اینکه نسبت سیب زمینی و تخم مرغم بهم بگین لطفا

تهرانم . خییییلی میپزم سیب زمینی رو . اینجا یکی از دوستان گفت نباید خیلی بپزی و اینکه نسبت سیب زمینی ...

اره خام یا نیم پز درست کن تخم مرغ زیاد نزن مثلا به ازای هر ۲_۳ نفر یکی بزن و یه قاشق آرد ....آبکی نباشه مواد کتلت