من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شدیداً موافقم ، زندگی شوخی نداره ، کار و قسط و بچه و ساختن آینده با دوست دارم دوستم داری ممکن نیست
درود به شرفت فردا پس فردا آدم بچه دار میشه دوست دارم نون میشه بزارم دهن بچه یا لحاف تشک میشه روش بخوابم آخر همین دوست دارم هارو داریم تو راه روهای دادگاه میبینیم که بعد اینکه تب عشق و عاشقی از سرشون افتاد تازه فهمیدن ای دل غافل عجب قلتی کردم
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺
کجا سنش کمه من الان ۲۱ سالمه دوست پسرم که اومده خواستگاریم ۲۴
خب عزیز شاید حمایت خانواده پشتشه
و الا پسر ۲۴ ساله ک دانشگاه رفته خیلی فرصت برای کار کرذن و خونه و ماشین خریدن نداشته
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
بهش پیام بده بگو یا بیا خواستگاریم یا خدافظ من وقت ندارم واسه تو حروم کنم اگه واقعا دوست داشته باشه همه چی رو به آب و آتیش میزنه میاد خواستگاریت اگرم نه میگه خدافظ
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
این دوست داشتن ها علکیه عزیزم یه بار بشین قشنگ فکر کن ببین چیش و دوست داری اگر اون جنبه ای که براش عاشقش شدی منطقی و عقلانی بود به دوست داشتنت ادامه بده اما اگر عاشق پول یا قیافه یا حرفای عاشقانه اش شدی رهاش کن آدمی که دوست داره منوظر چی هست که میگه شرایطش و ندارم ؟
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺