2777
2789
عنوان

خواستگار اینطوری

89 بازدید | 12 پست

خیلی ماست و وارفتس حرف زدن اصلا بلد نیست من سوال بپرسم دو خط مثل گوگل بی سر و ته جواب میده نپرسمم که کلا سکوووت سه باره صحبت کردیم حتی شماره منو نگرفته😑

بچه اخره یکم لوس و خجالتی میزنه از اینا که طبق حرف مادرشون رفتار میکنن

ولی خب شرایط شغلیش خوبه منم میخام زودتر ازدواج کنم ، نمیدونم چیکار کنم

مادرشم تو جلسه دوم هی میگفت نباید توقعات بالا باشه و ما در حد توان میتونیم تعهد بدیم و مهریه خودش تعهده و اینا 

نمیدونم چیکار کنم 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه ۲۵ سالمه تا الانم خواستگار دلخواه نداشتم این حداقل شغلش خوبه

چیه شغلش مگه؟

همه چی که شغل نیس اخلاقش مهم تره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اخلاق خیلی مهمه ها عزیزم اگه الان دو ساعت نتونستی کنار بیای بعدا میخای چکار کنی میتونی بری پیش مشاور

توقعات خاص و اخلاق بدی ندیدم فقط خیلی بچس ،۳۴ یالشه ولی هم از لحاظ فیس و هم اخلاق کانلا انگار ۲۰ یالشه

اخه ۲۵ سالمه تا الانم خواستگار دلخواه نداشتم این حداقل شغلش خوبه

قبل ازدواج مزایاشو میبینی،بعد ازدواج معایبشو و اونوقت باید یه عمرم تحمل کنی،درسته هر کسی یه معایب اخلاقی داره،ولی باید دید چقدر نرمال و قابل تحمله!اینکه ۲۵ سالته دلیل خوبی واسه ازدواج نیست،ازدواج بزرگترین تصمیم کل زندگیته

قبل ازدواج مزایاشو میبینی،بعد ازدواج معایبشو و اونوقت باید یه عمرم تحمل کنی،درسته هر کسی یه معایب اخ ...

اخه میگم اگه شانس داشتم خوبش میومد تو این ۵ ۶ سال دیگه از هیچی ام بهتره ولی هر کاری میکنم دلم راضی نمیشه

کاش حداقل مردونه بود

اخه میگم اگه شانس داشتم خوبش میومد تو این ۵ ۶ سال دیگه از هیچی ام بهتره ولی هر کاری میکنم دلم راضی ن ...

هرطور صلاح میدونی،بنظرم هموز کاملاً عمق مفهوم ازدواجو درک نکردی