2777
2789
عنوان

شوهرتون همه چیو بهتو میگه

162 بازدید | 24 پست

چه رفتاریو نشون دادید که شوهرتون باهاتون راحت باشه و همه چیو بهتون بگه و درد و دل و ،… با شما بکنه 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

همه چیییییییو میگه

اخلاقشه

کاری نکردم

نباید ازدهن زد حتی برا چیزی ک ممکنه  ناراحتت کنه شنیدنش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزا باید ذاتی باشه 

شوهر من همه چیو بهم میگه چون قرار نبست هرچیزی گفت من واکنشم خوب باشه که 

خیلی وقتا یه کار اشتباهی کرده تعریف میکنه برخورد میکنم 

بازم میاد میگه 

این چیزا باید تو ذات آدم باشه 

من خودم رعایت نکردم اما قبلا همه چیو بهم میگفت دلیل اینکه الان نمیگه واسه اینه ک بعدا همش به روش آوردم به خصوص در رابطه با خانوادش

اما دست خودم نبود چون میدیدم ازش سواستفاده میکنن میخواستم گذشته یادش نره از این میسوختم

همه چیییییییو میگهاخلاقشهکاری نکردمنباید ازدهن زد حتی برا چیزی ک ممکنه ناراحتت کنه شنیدنش

خب ببین توام یه رفتاری نشون دادی ک باهات راحته

مثلا چیکار کردی

چجوری رفتار میکنی وقتی تعریف میکنه

بله،فقط اکثر اوقات مشکلات مالی رو بروز نمیده که ذهنم درگیر نشه،منطقی و عاقلانه رفتار میکنم

اها چون منطقی هستید ازتون همیشه مشورت میگیره

کلا ادم درد و دل کردن نیست مگر اینکه خیلی ناراحت باشه

ولی من خیلی دوست دارم بگه مثلا از محل کارش بگه از دوستاش بگه اتفاقایی که افتاده... مثل خودم که میگم ولی خب نمیگه دیگه

وقتی مواردی که ناراحتم میکنه رو میگه واکنش منفی نشون نمیدم 

توی دعوا و دلخوری ها درد و دل ها و ضعف هاش رو بهش گوشزد نمیکنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

همه چی،سیر تا پیاز کارش و مسیرش و حرفا و حتی شوخی های دوستاش چون منم مثل خودشم کل اتفاقات روزمون به ...

اره بعضیا نمیگن ولی

فقط هر چی گفته جبهه نگرفتم سریع 

حتی اگه 100 در 100 اشتباه بوده گذاشتم بعدا گفتم ک ببین به نظرم ...........منطقی تره عاقلانه تره 

خودمم تا جای ممکن همه چی و بهش میگم ازش نظر میخوام مشورت  توز حتی اگه با تکنیک ساندویچ آخر سر کار خودم و بکنم و حف خودم و به کرسی بشونم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان