2777
2789
عنوان

شوهرتون همه چیو بهتو میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
خب ببین توام یه رفتاری نشون دادی ک باهات راحتهمثلا چیکار کردیچجوری رفتار میکنی وقتی تعریف میکنه

سکوت 

و فقط،شنوندم

اگ خندیدنیه بخند 

اگ همدردی کردنیه همدردی کن

اگ کمک کردنیه کمک کن

اگ راجب خودته و منفیه گارد نگیر زود ناراحت نشو با ملایمت حرفتو بزن

نمدونم ولی من میگم اینا ذاتیه یهو نمتونی شوهرتو اینجوری کنب

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش گیر نمیدم سخت نمیگیرم حساسیت نشون نمیدم مثل یه دوست گوش میدم و ارتباط برقرار میکنم و اینکه به مرور این اتفاق میفته کار یکی دو روز نیست

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سکوت و فقط،شنوندماگ خندیدنیه بخند اگ همدردی کردنیه همدردی کناگ کمک کردنیه کمک کناگ راجب خودته و منفی ...

چه خوب مرسی عزیزم ایشالله رابطتون هیمشه انقد خوب باشه

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
چه خوب مرسی عزیزم ایشالله رابطتون هیمشه انقد خوب باشه

ب حق اقا ابولفظل انشالله

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

کلا مردا مشکلاتشونو میریزن تو خودشون اما اگه وقتی صحبت میکنه تشر نزنی گیر ندی خیلی عادی گوش کنی ممکن ...

بعدم اگه فشار بیاری بهش ممکنه برعکس نخاد بگه

باید خودش بخاد 

میتونی اول تو یکم بگی 

که اونم بگه