من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقد خوب همین تو تلگرام کانال زدن؟ بعد همون تو گوشی تدریس خصوصی میدن و تصویری حرف میزنن؟
تو تلگرام بیشتر از بیست تا اکانت داره البته بیشتر با شماره های مجازی خارجی مشتریانش اکثرا ایرانی هستن .نه آموزش اصلا نمیده حتی به منی که مامانشم🥹 میگه نمیخام مشتری های ثابت م از دست بدم ، اما در کل همه کاری انجام میده اینجا جای گفتنش نیس
آخه میگن آرایشگری اشباع شده به نظرت برنامه نویسی چطوره
برنامه نویسی عالیه. همین پسرم هم زمان هم زبان میره هم برنامه نویسی البته اول از طراحی سایت باید شروع کنی . استادش واقعا عالیه. اگه بتونی برنامه نویسی بری واقعا آینده داره کار از خودت میشه پروژه میگیری تو خونت نشستی کار میکنی هم زمان چند تا پروژه میتونی بگیری واقعا عالیه اما سخته باید واقعا علاقه و پشتکار داشته باشی و حتما یه سیستم خوب داشته باشی