2777
2789

سلام صبحتون بخیر ❤️ 

من میخام اقدام کنم این ماه ایشالا واسه بارداری دومم ولی نمیخام آزمایش پیش از بارداری برررم 

، چون هم جوابش طول میکشه بیاد هم که تا وقت پیدا کنم بررم کمه کمه یه ماه طول میکشه 

از اونورم نمیخام زمان تولد بچم بعد مهر و آبان باشه چون هوا سردتر میشه 

حالا موندم چیکار کنم، آزمایش بدم و فولیک اسید مصرف کنم سه ماه، یا اقدام کنم این هفته 

مشکلی هم از نظر تیروئید و کم خونی ندارم. 

راهنمایی کنید❤️🌱

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آزمایش ندادم قبلش

فقط فولیک اسید و ویتامین و میخوردم

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
اگه مشکل خاصی نداری مجبوری آزمایش الکی هم بری؟ والاه ماها اصن آز قبل از اقدام ندادیم. حالا میشه برام ...

چی بدم آزمایش؟ 

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

اگه مشکل خاصی نداری مجبوری آزمایش الکی هم بری؟ والاه ماها اصن آز قبل از اقدام ندادیم. حالا میشه برام ...

اینجا مرکز بهداشت گیر میده که چرا قبل بارداری نیومدی برات آزمایش بنویسم 

اشنامون هست میترسم مشکلی پیش بیاد بعد بگه چرا نیومدی 

پس یعنی اقدام کنم🤣🤣😭🤣🤣💃💃💃

من...الان حامله ام... تازه همسرم هنوز نمیدونه...فقط خودم وخدا🤭🤭

مبارکه عزیزووم😂❤️

فدات شم😘😘

دعا کن منم ماه بعد باردار بشم بی استرس و نگرانی 🌺🤲❤️❤️❤️❤️

دعا کن منم ماه بعد باردار بشم بی استرس و نگرانی 🌺🤲❤️❤️❤️❤️

به امید خدا که همینطور میشه❤️❤️❤️

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اینجا مرکز بهداشت گیر میده که چرا قبل بارداری نیومدی برات آزمایش بنویسم اشنامون هست میترسم مشکلی پیش ...

بهداشتو ولش بابا. حالا من فکر کردم جزو روتین مراکز پزشکیه درست و حسابیه.. بچه اولت 2-3 سالشه ک دومی رو میخای بیاری؟ منم بچم تنهاس دلم میخاد هم بازی داشته باشه ولی واقعا از بچه داری مجدد و شرایط افتضاح جامعه میترسم ک دومی رو بیارم.